J-Lo gir sin 18 år yngre kjæreste ukelønn

Nå håper hun at han ikke vil tenke seg om to ganger før han kjøper gaver til barna hennes.

GIR UKELØNN: Magasinet Star skriver at Casper Smart får omkring 60.000 kroner i ukelønn av J-Lo. Foto: All Over Press
GIR UKELØNN: Magasinet Star skriver at Casper Smart får omkring 60.000 kroner i ukelønn av J-Lo. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Overskriftene var store da Jennifer Lopez (42) ble sammen med den 18 år yngre mannen, Casper Smart (24), i fjor. Det skjedde ikke lenge etter at Lopez og Marc Anthony brøt ekteskapet.

Det ble blant annet hevdet at Anthony ble fullstendig rasende da han fant ut at Lopez og Smart hadde vært på ferie, og tatt med seg tvillingene Max og Emme (3).

Nå skriver den amerikanske tabloiden Star Magazine at Lopez gir kjæresten ukelønn. Bladet skriver at Smart får 10.000 dollar i uken, noe som tilsvarer omking 60.000 kroner.

- Hun hatet å måtte ta fram kredittkortet hver gang de skulle spise middag. Jennifer fant ut at det var enklere å gi Casper et ukentlig stipend, og hun syntes 10.000 dollar var et fint, rundt tall, sier en kilde til bladet.

Men superstjernen ønsker ikke å gjøre sin unge kjæreste alt for bortskjemt.

- Hun vil ikke ta i for hardt, og gi Casper for mye. Men hun vil også at han skal forbedre seg. Nå håper hun at han ikke vil tenke seg om to ganger før han kjøper gaver til barna hennes eller tar henne med på en overraskelsestur.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Han gikk i fistel da han så bildene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer