- J-Lo fikk sjefen til å sparke meg

Vaskehjelpen skulle spørre om autograf. Det endte med sparken.

FIKK VASKEHJELPEN SPARKET?: Vaskehjelp Pray Dodaj hevder Jennifer Lopez fikk henne sparket. Det mener ikke Lopez selv. Foto: Stella Pictures
FIKK VASKEHJELPEN SPARKET?: Vaskehjelp Pray Dodaj hevder Jennifer Lopez fikk henne sparket. Det mener ikke Lopez selv. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Vaskehjelpen Pray Dodaj, som jobbet på luksushotellet Melia i Düsseldorf i Tyskland, fortviler etter at hun angivelig fikk sparken som følge av en autografjakt.

Ifølge Dodaj skal hun ha samlet seg opp nok mot til å ringe på suiten der Jennifer Lopez bodde for å spørre om autografen hennes.

Det hevder hun isteden førte til at Lopez sørget for at hun ble sparket som følge av opptrinnet.

- Jeg gjorde rent i etasjen der hun bodde. Og jeg er en kjempestor fan, så jeg samlet opp mot til å ringe på for å få autografen, men ble stoppet i døren av to av assistentene hennes.

- En dag senere ringte arbeidsgiveren min og sa at Lopez hadde klaget på meg. Jeg fikk sparken over telefonen på grunn av en autograf, sier hun ifølge Daily Mail.


Hotelldirektør, Cyrus Heydarian, står bak avgjørelsen om å sparke Dodaj.

- Hun forstyrret privatlivet til en av våre gjester, og det er et brudd på kontrakten hennes, sier han.

Lopez selv mener imidlertid at hun ikke hadde noen ting å gjøre med oppsigelsen til vaskehjelpen.

FÅ MED DEG SEOGHØR.NO WEEKEND TV HER


«Kom igjen, jeg trodde dere kjente meg bedre enn som så. Jeg ville aldri fått noen sparket på grunn av en autograf. Første gang jeg hørte om dette var på Twitter. #Såret», skriver hun på sin egen Twitter-side.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Ta av deg klærne, jeg må se at du ikke har på deg mikrofon

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer