SAMMENBRUDD: Jennifer Lopez hadde et nervøst sammenbrudd under innspillingen av filmen "Enough" i 2001. Foto: All Over Press
SAMMENBRUDD: Jennifer Lopez hadde et nervøst sammenbrudd under innspillingen av filmen "Enough" i 2001. Foto: All Over PressVis mer

J-Lo fikk nervøst sammenbrudd

- Det er rart hvilke triks hodet ditt kan spille deg.

SEHER.NO: Jennifer Lopez (39) avslører overfor nettstedet The Daily Beast at hun hadde et nervøst sammenbrudd i 2001.

Det var under innspillingen av filmen "Enough", at vanskelighetene nådde toppen for skuespilleren.

- Jeg ville ikke røre på meg, jeg ville ikke snakke. Jeg ville ikke gjøre noen ting. Det var et nervøst sammenbrudd, sier Lopez.

39-åringen legger skylden for sammenbruddet på overarbeid og stress. Hun nektet å ta medisiner, og ønsket heller å hvile til hun ble bedre.

- Det er rart hvilke triks hodet ditt kan spille deg. Det siste jeg ønsket var at folk skulle tro at jeg knakk sammen.

Lopez påstår at hun ikke slet med fødselsdepresjoner i tiden etter tvillingene Max og Emme kom til verden i februar.

- Jeg var forberedt på at det kunne skje, men det skjedde aldri, sier Lopez.

I intervjuet med nettstedet forteller også 39-åringen om sitt forhold til scientologikirken. Hennes far David har tilhørt denne kirken i over 20 år, men Lopez selv sier hun ikke direkte tilhører den.

- Men jeg ønsker ikke at folk skal dømme scientologien før de vet hva den går ut på, sier hun, og legger til at hun gjerne lar hennes barn gå på en scientologiskole.

Men nå går det mot søksmål for Jennifer. Opplysningene hun har gitt i intervjuet med Kevin Sessums skal være korrekte, men Lopez skal ha bedt om at den avslørende samtalen ikke ble publisert.

Hun trakk tilbake kommentarene hun hadde gitt, fordi hun ikke følte seg komfortabel med spørsmålene, skriver Popcrunch.com.

Nå har advokatene til filmstjernen gått til aksjon mot The Daily Beast, men nettstedet hevder de har sitt på det rene.

- Historien forteller nøyaktig det Kevin Sessums ble fortalt av Ms. Lopez i hans intervju. Han eier historien, og The Daily Beast ønsket å publisere det, sier en talsmann av nettstedet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Kan sende barna til scientologi-skole

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.