KONTROLLFREAK?: Jennifer Lopez har full kontroll over sine barns liv... Foto: All Over Press
KONTROLLFREAK?: Jennifer Lopez har full kontroll over sine barns liv... Foto: All Over PressVis mer

J-Lo er petimeter-mamma

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene med J-Lo som mamma...

SEHER.NO: Popdivaen Jennifer Lopez (38) har alltid vært en kvinne som liker å ha full kontroll over livet sitt.

Og dette har ikke endret seg etter at hun fødte tvillingene Max og Emme i februar.

Superstjernen ønsker nemlig det beste for sine to små, og har dermed organisert hverdagen deres til punkt og prikke, skriver Ekstra Bladet.

For mens andre mødre som regel er helt utslitte etter måneder med kvalme og vond rygg, er den nybakte showbiz-mammaen godt i gang med å planlegge de unges utvikling.

J-Lo er nemlig av den oppfatning at det er viktig med intelligent stimuli fra en ung alder.

Derfor har popdivaen leid inn en fargeterapaut til å innrede soverommet til Max og Emme, slik at de kan vokse opp i komplett fargeharmoni, noe som igjen skal fremme deres intelligens og utvikling.

Lite overraskende kanskje er Tom Cruise en av dem som har anbefalt fargeterapien for popstjernen.

Men det er ikke bare barnas intelligens som skal stimuleres hjemme hos J-Lo. Også hørselen er meget viktig.

Dermed har "Jenny from the block" satt opp høytalere som spiller klassisk musikk hele døgnet på barnas soverom. Dette skal så forhindre stress hos de små.

Hele "fløyen" som tilhører barna har også blitt omdannet til en såkalt steril sone. Ingen blomster, ingen gaver eller fremmede gjenstander skal være i nærheten av barnas soverom, da popstjernen mener at disse kan være rene bakteriebomber.

Gjester som skal besøke popstjernen og ektemannen Marc Anthony må også vaske hendene med antibakteriell såpe før de får se barna.

Og popstjernen skal være så livredd for at noe skal skje med tvillingene, at hun nå har ansatt ikke mindre enn 6 livvakter for å passe på dem, døgnet rundt. Og dersom noe skulle oversees av livvaktene, ja da kan popstjernen bare ta en titt på et av de mange overvåkningskameraene hun har fått innstallert på barnerommet.

LES OGSÅ: - Budkrig om babyer