J-Lo blir adoptivmor

Jennifer Lopez og Marc Anthony vil hente et barn i Puerto Rico.

ADOPTERER: Jennifer og Marc vil stifte familie. Foto: All Over Press
ADOPTERER: Jennifer og Marc vil stifte familie. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Madonna, Angelina Jolie og Jodie Foster har alle gjort det – nå er det Jennifer Lopez sin tur til å kaste seg på adopsjonsbølgen.

SE HER: J-Lo parodieres i pornofilmSkuespillerinnen, som har vært gift med popstjernen Marc Anthony siden juni 2004, har lenge gitt uttrykk for at hun ønsker å stifte familie, og det har versert rykter om både spontanaborter og prøverørsbefruktning. Jennifer selv har imidlertid benektet disse påstandene. - Jen og Marc ønsker så inderlig å få barn, men de har ikke hatt hellet med seg, sier en kilde til The Daily Mail. - Jen innser at hun ikke blir yngre, så de har i fellesskap bestemt at adopsjon kan være svaret på deres bønner. De har hatt noen veldig seriøse samtaler om det, og har kommet frem til at Puerto Rico er det beste stedet å lete, ettersom både Jen og Marcs foreldre er født der.

SE HER: J-Los eks gir Kevin Federline skilsmissetipsParet skal allerede ha begynt å se nærmere på barnehjem i området, men er forberedt på at det kan ta lang tid før en adopsjon er i boks. - Hun vil ikke brenne seg slik Madonna gjorde, og vil sette seg godt inn i landets adopsjonslover slik at ingen kan sette spørsmålstegn ved adopsjonen i ettertid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer