Foto: NTB scanpix
Foto: NTB scanpixVis mer

Ivar Dyrhaug gir seg i «Beat for Beat»

- Jeg var sikker på at jeg hadde slutta, og holdt takketale, for ett år siden, sier programlederen.

SEOGHØR.NO: Helt siden 1999 har Ivar Dyrhaug (65) gjort stor suksess med musikkprogrammet «Beat for Beat» på NRK1.

Men nå er det slutt.

Etter 17 år og mer enn 300 programmer takker TV-profilen for seg, melder NRK.no.

– Da Beatles gikk i oppløsning, ga George Harrison ut et fantastisk dobbeltalbum som heter «All Things Must Pass». Alt har en ende. Og 17 år ... It's a long way, sier Dyrhaug til nettstedet.

 

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRT TRIO: Beat for Beat-eventyret startet i 1999. Her er Dyrhaug og pianistene Trond Nagell Dahl (t.v.) og Gisle Børge Styve (t.h.) fotografert to år etter oppstarten.  Foto: Thomas Olsen
POPULÆRT TRIO: Beat for Beat-eventyret startet i 1999. Her er Dyrhaug og pianistene Trond Nagell Dahl (t.v.) og Gisle Børge Styve (t.h.) fotografert to år etter oppstarten. Foto: Thomas Olsen Vis mer

 

Det gjenstår nå åtte spisoder av «Beat for Beat», som er kjent som en del av «Gullrekka», før en foreløpig ukjent arvtager skal ta over programleder-rollen etter NRK-veteranen.

Dyrhaug synes det er rart å skulle ta fatt på siste sesong.

- Jeg var sikker på at jeg hadde slutta, og holdt takketale, for ett år siden. Da var det ikke snakk om å fortsette med programmet før 2016, og da mente jeg at andre måtte overta. Men så bestemte NRK seg for å starte tidligere, og det er jeg glad for, for da får jeg takka for meg, forteller han til NRK.

Fredag 18. desember blir Ivar Dyrhaugs siste sending.

LES OGSÅ: - Det gikk ordentlig til helvete

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.