Ivanka Trump fikk barn nummer tre

Jubler av babylykke!

STOLT BESTEFAR: Ivanka Trump er datter av Donald Trump. Hun står støtt ved sin fars side mens han kjemper om å bli USAs neste president. Foto: NTB Scanpix
STOLT BESTEFAR: Ivanka Trump er datter av Donald Trump. Hun står støtt ved sin fars side mens han kjemper om å bli USAs neste president. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den republikanske presidentkandidaten Donald Trump (69) har blitt bestefar for åttende gang.

Palmesøndag fødte nemlig datteren Ivanka Trump (34) en liten sønn.

Dette avslørte forretningskvinnen og den tidligere modellen selv på sosiale medier.

- Jared og jeg føler oss utrolig velsignet som kan annonsere ankomsten til Theodore James Kushner, skrev hun på Twitter, mens hun dagen etter fulgte opp med et bilde av seg selv og den nyfødte gutten på Instagram.

Baby Theodore. My heart is full #grateful

A photo posted by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

- Baby Theodore. Hjertet mitt er helt. #Takknemlig.

 
 

Ivanka giftet seg med eiendomsutvikleren Jared Kushner i 2009 etter to år som kjærester. De har også barna Arabelle Rose (4) og Joseph Frederick (2) sammen.

I tillegg til å ha designet sitt eget klesmerke har Ivanka også viet mye tid til å støtte sin berømte far i den pågående presidentkampanjen.

Siden den dagen Trump annonserte at han ville stille som presidentkandidat for republikanerne har Ivanka reist rundt i USA for å samle støtte i de største og viktigste statene.

34-åringen er milliardærens nest eldste barn fra ekteskapet til Ivana Trump (67).

Ivanka og storebroren Donald Trump Jr. (38) har nå allerede åtte barn mellom seg. De har også lillebroren Eric Trump (32) - som foreløpig er barnløs.

I tillegg har Ivanka to halvsøsken fra farens ekteskap til Marla Maples (52) og hans nåværende kone Melania Knauss (45).

MOR OG BRØDRE: Ivankas mor er den tidligere modellen Ivana Trump. Her med sønnene sine Donald Trump Jr. og Eric. Foto: NTB Scanpix
MOR OG BRØDRE: Ivankas mor er den tidligere modellen Ivana Trump. Her med sønnene sine Donald Trump Jr. og Eric. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Clinton og Trumps døtre legger vennskapet på is

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer