NY UNG FLAMME: Ivana Trump ble nylig singel igjen og bruker nå all sin tid på 22-åringen John-David Dery. Foto: Stella
NY UNG FLAMME: Ivana Trump ble nylig singel igjen og bruker nå all sin tid på 22-åringen John-David Dery. Foto: StellaVis mer

Ivana (59) falt for 22-åring

Nyskilte Ivana Trump fornekter seg ikke.

LOS ANGELES (Seher.no): Bare et par uker etter at skilsmissen mellom Ivana Trump (59) og modellektemannen Rossano Rubicondi (36) ble kjent har hun funnet seg en ny boy toy.

Denne gangen er det den franske modellen John-David Dery (22) Donald Trumps ekskone har lagt sin elsk på, skriver National Enquirer.

Dery er hele 37 år yngre enn Ivana, og alle hennes tre barn er eldre enn mannen som kan ende opp med å bli deres nye "stefar".

Nylig ble paret observert på en romantisk date i Paris, og de gjorde ingenting for å skjule følelsene sine for hverandre.

- Mens de kysset byttet de på å holde hverandre i hendene og å holde rundt hverandre, forteller Richard Kay, som har en egen sladre spalte i Londons Daily Mail, til bladet.

Journalisten var på samme fest som paret og rakk å slå av en prat med dem begge.

- John-David sa han var lidenskapelig opptatt av Ivana selv om de ikke har kjent hverandre særlig lenge. Men de tok på hverandre konstant, og han var veldig oppmerksom mot henne, sier Kay videre.

Dery, som har en slående likhet med Ivanas fraseparerte ektemann Rubicondi, var nylig med i Frankrikes versjon av kjendis "Big Brother".

Ivana forsikret Kay om at selv om hun nå er skilt for fjerde gang vil hun aldri slutte å leter etter den rette.

- Det kan godt hende jeg gifter meg igjen en gang. Jeg er en ekte romantiker og har ikke mistet troen på ekteskapet, fortalte hun ham.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no!

LES OGSÅ: Lykken er en yngre mann

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.