Maurizio Zanfanti:

«Italias mest suksessrike elsker» døde mens han lå med 23-åring

Den italienske playboyen Maurizio Zanfanti ble 63 år gammel.

DØD: Den italienske playboyen Maurizio Zanfanti døde tidligere denne uken. Ifølge lokale medier, skal det ha skjedd mens han hadde samleie med en 23-åring. Han ble 63 år gammel. Foto: NTB scanpix
DØD: Den italienske playboyen Maurizio Zanfanti døde tidligere denne uken. Ifølge lokale medier, skal det ha skjedd mens han hadde samleie med en 23-åring. Han ble 63 år gammel. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det finnes mye originale mennesker rundt om i verden. Blant flere milliarder av folk på kloden, dukker det tidvis opp mennesker som går under kategorien unikum.

Skal vi tro oppmerksomheten italienske Maurizio Zanfanti har fått de siste dagene, falt han under sistnevnte kategori.

Med tilnavn som «Italias mest suksessrike elsker» og «Riminis Romeo» gjorde han åpenbart inntrykk på mange i løpet av sitt 63 år lange liv.

PLAYBOY: Hugh Hefner er død 91 år gammel. Han var en kontroversiell karakter fra første stund. Video: CNN / Foto: REUTERS Vis mer

Døde under akten

Onsdag tok livet hans slutt, men det hersker ingen tvil om at han døde som han levde. Italienske medier skriver nemlig at han fikk et hjerteinfarkt bak i en bil, midt i en hyrdestund med en rumensk turist på 23 år.

Sjokkert ringte hun etter en ambulanse, men livet til 63-åringen sto ikke til å redde. «Zanza døde mens han gjorde det han gjorde best - å elske kvinner», skrev avisen Il Resto Del Carlino.

The Times og New York Post er blant mediene som har gjengitt det de lokale mediene skriver, og historien til den nå avdøde playboyen går viralt på nettet.

Zanfanti hevdet at han i løpet av sitt innholdsrike liv lå med så mye som 6000 kvinner. Siden 1970-tallet har han jobbet med å sørge for at turister besøker de lokale utestedene, og spesielt har fokusområdet hans vært tyske og skandinaviske turister.

Ikke bare fikk han turistene til å oppsøke utestedene han promoterte, men han skal også ha vært litt av en festglad gutt selv. The Times hevder at han hadde rykte på seg for å ligge med nærmere 200 kvinnelige turister hver sommer.

- Legende av natten

Allerede som 17-åring begynte han å jobbe for nattklubber i Rimini-området i Italia. Mannen med olivenhuden, lange lokker og tykt brysthår skal ha hatt få problemer med å gjøre jobben sin, og sørget for fulle hus hver kveld hele sommeren. Når den tok slutt, dro han gjerne til Skandinavia for å jobbe med turistagenturer på vinteren.

På merittlista over bragder han hevder å ha utført finnes det flere interessante poster. Han har hevdet at det står en statue av ham i en svensk by, og at han lå med en fransk journalist som intervjuet ham.

Hans innflytelse ble tydelig da borgermesteren av Rimini omtalte ham som «en legende av natten» da det sjokkerende dødsbudskapet kom. En gruppe svenske kvinner, som besøkte Rimini på 1970-tallet, holdt for to år siden en fest for ham for å feire partyprinsen.

Zanfanti lot seg sist intervjue i 2014, da av den tyske avisa Bild. Han mente at han begynte å bli for gammel til å holde på som han gjorde, men det er ikke kjent om han faktisk sa opp jobben.

LES OGSÅ: - Det har vært ganske tøft