Isolerte seg i flere år etter skilsmissen

Petter Pilgaard om den tunge tiden etter at foreldrene skilte seg da han var 14 år.

SEOGHØR.NO: Petter Pilgaard (33) ble rikskjendis etter at han vant «Paradise Hotel» i 2009.

Men den glade Bærums-gutten, kjent for sitt brede smil og høye champagneføring, minnes flere tøffe år som tenåring.

I tirsdagens «Ettermiddagen» på TV 2 forteller han og moren hans, Wenche Pilgaard Mark, åpenhjertig om 33-åringens oppvekst.

- Mamma og pappa skilte seg i 1994. Og dét, skal jeg være helt ærlig, det tok jeg ganske hardt, forteller Petter til journalist Morten Hegseth.

- Du isolerte deg jo veldig i noen år, så alle kamerater og sånt vokste fra deg på en måte, sier mamma Pilgaard til sønnen.

NÆRT FORHOLD: Petter og moren har alltid holdt kontakten, også da hun flyttet ut fra familiens hjem. Foto: Skjermdump TV 2
NÆRT FORHOLD: Petter og moren har alltid holdt kontakten, også da hun flyttet ut fra familiens hjem. Foto: Skjermdump TV 2 Vis mer

Følte svik

Det var reality-kjendisens mor som flyttet ut av barndomshjemmet til Petter, en erfaring hun omtaler som tung og hjerteskjærende i TV-intervjuet.

- Jeg følte at jeg sviktet veldig, selv om jeg selvfølgelig forsøkte å være der hele tiden. Og vi har jo hatt kontakt hele veien, fortsetter hun - og understreker at hun og sønnen er veldig nære i dag.

Selv vil Petter Pilgaard forsikre moren om at han ikke følte at hun sviktet ham da hun flyttet ut fra familiehjemmet.

- Du skal vite det mamma, at jeg har aldri følt at du har valgt bort meg. For jeg vet jo hvor knyttet jeg og pappa er til hverandre og hvor mye det hadde ødelagt ham. Så dét skal du ikke tenke på, sier han - mens han ser moren oppriktig i øynene.

Se mer av det personlige intervjuet i videoen øverst i saken, og i tirsdagens «Ettermiddagen» klokken 19.15!

«Ettermiddagen» sendes på TV 2 mandag til torsdag fra klokken 17. 30 til 19.30.

LES OGSÅ: Her debuterer Petter Pilgaard som artist