Kari Simonsen:

Isolert: - Fikk sjokk

Skulle besøke sønn og barnebarn.

SMITTET: Skuespillerlegenden Kari Simonsen sitter i disse dager isolert i Hongkong. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SMITTET: Skuespillerlegenden Kari Simonsen sitter i disse dager isolert i Hongkong. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er flere år siden skuespiller Kari Simonsen (85) gikk av med pensjon ved Nationaltheatret, og det er ingen tvil om at hun har gjort seg fortjent til å nyte penjonisttilværelsen.

Simonsen er nemlig en av de mest folkekjære og anerkjente skuespillerne vi har i landet, og er kjent fra både teater, film og TV.

I disse dager befinner hun seg i Hongkong for å besøke familie. Det har imidlertid ikke gått som planlagt.

Vis mer

- Fikk sjokk

I et innlegg på Facebook skriver nemlig 85-åringen at hun nå har hatt maksimalt med uflaks. Se og Hør har fått tillatelse til å sitere innholdet i innlegget.

- Lang planlegging og masse papirer for å reise til Hongkong for å hilse på sønn og barnebarn. To kjempefine dager, men så må man ha en offisiell Covid-test den tredje dagen. Fikk sjokk da jeg var positiv.

Nå må hun sitte isolert på et rom i hele syv dager, og kan ikke være i nærheten av andre.

- Føler meg overhodet ikke syk, men det hjelper jo ikke, legger hun til, etterfulgt av en rekke latteremojier.

I en SMS til Se og Hør skriver hun også:

«Takk for at man har nett og bøker, ellers hadde jeg vel blitt litt gal».

CORONA CHALLENGE: Influenser Ava Louise har lagt ut en video på TikTok der hun prøver å skape en ny trend hvor folk skal slikke på toalettsete. Vis mer

- Barnebarna er hobbyen min

Det er ingen tvil om at Simonsen har rukket å være med på mye i løpet av karrieren. Hun debuterte allerede i 1956, gikk ut av Teaterhøgskolen to år senere og siden den gang har det gått slag i slag.

På privaten har hun også rukket å få både ektemann og barn. I et intervju med Se og Hør i 2016, i forbindelse med premieren på venninnen Liv Ullmanns prosjekt - Ingmar Bergmans «Fortrolige samtaler» - kunne hun imidlertid fortelle at det var enkelte ting hun ikke hadde tid til.

- Jeg begynner med å prøve meg på et nytt tidsfordriv, så får jeg ikke tid, for plutselig er det noe jeg skal gjøre. Hobbyen min er vel stort sett barnebarn. Jeg synes jo det er forferdelig hyggelig, sa hun, og fortsatte:

- Og hjemmegreier. Jeg elsker å se på TV, jeg elsker å lese. Jeg er ikke sånn som flyr på yogakurs, enda jeg burde. Eller så blir det tid til venner og familie og, som folk flest stort sett.

LES OGSÅ: Coronavitsen tok nettet med storm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer