Isolerer seg før MGP-finalen

Stella Mwangi har et kanskje noe uvanlig problem.

SLITER PÅ SCENEN: - Jeg har spurt om det går an å fukte lufta fra vindmaskinen på noen måte. Men det ser ikke ut til å være mulig. Jeg skal komme meg gjennom de tre minuttene på scenen, mener Stella Mwangi. Foto: Per Ervland, Seher.no
SLITER PÅ SCENEN: - Jeg har spurt om det går an å fukte lufta fra vindmaskinen på noen måte. Men det ser ikke ut til å være mulig. Jeg skal komme meg gjennom de tre minuttene på scenen, mener Stella Mwangi. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Stella Mwangi sliter med støv og skitt fra NRKs vindmaskin. Det skaper stor problemer for artisten bare én dag før den store finalen i Oslo Spektrum, skriver Dagbladet.

- Jeg er allergisk mot midd og støv, og har lett for å bli tørr i halsen. Vifta som er montert i scenegulvet, blåser luft fra kanaler som ikke virker å være rengjort med jif, sier Mwangi til avisen.

Dermed har 24-åringen slitt med stemmmen både under prøvene i Spektrum og under delfinalen i Skien. Fredag skrur hun av telefonen, isolerer seg på sitt hotellrom og nekter å gjøre intervjuer. Årsaken er at hun vil spare stemmen sin til lørdagen.

Også hennes sanglærer har lagt ned fullt forbud mot intervjuer. Sanglæreren har i tillegg bedt henne om å snakke minst mulig før finalen.

- Jeg har spurt om det går an å fukte lufta fra vindmaskinen på noen måte. Men det ser ikke ut til å være mulig. Jeg skal komme meg gjennom de tre minuttene på scenen - jeg brenner jo tross alt for dette - men håper ikke noen må rekke meg et glass vann midt under opptredenen, mener Stella.

Programleder Per Sundnes sier til Dagbladet at det ikke kommer på tale å sende Mwangi på scenen uten vind i håret.

- Vi har svart belte i vindmaskin! Det blir ikke Melodi Grand Prix uten, mener han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hadde ikke hjerte til en mindre utringning