Sofia Richie:

Iskald etter eksens ungpike-flørt

Modellen kutter all kontakt med fortiden og nyter ferieturen til Karibia.

FERIE: Sofia Richie slutter å følge eksens nye flamme samtidig som hun viser seg frem på luksusferie. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB
FERIE: Sofia Richie slutter å følge eksens nye flamme samtidig som hun viser seg frem på luksusferie. Foto: Angela Weiss / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Store deler av verden har satt ferieturene på pause som følge av pandemien. Sofia Richie (22) trosser derimot reiserådene og deler bilder der hun nyter solen på de karibiske øyene.

Det neon-turkise vannet skjuler imidlertid en isfront mellom Sofia og eksen Scott Disick (37), for rekken av Instagram-bilder kommer like etter at hun sluttet å følge Scotts nye flamme på bildedelingstjenesten.

Det er ikke lett å bli klok på forholdet til Richie og «Keeping Up with the Kardashians»-profilen, men nå virker det som at førstnevnte har kuttet alle bånd til ekskjæresten.

Flere flørter

Denne uken har Lionel Richies (71) datter tilsynelatende fokusert på å koble av, og hun har delt en drøss Instagram-bilder fra ferien sin til Karibia.

Dette gjorde hun etter å ha sluttet å følge flere personer som kan knyttes til ekskjæresten på sosiale medier, skriver Daily Mail.

Scott Disick er blitt sett i flere romantiske settinger i etterkant av bruddet med Richie, deriblant med 19-årige Amelia Hamlin - som er datteren til «Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Lisa Rinna (57).

Amelia er altså ikke den første modellen Disick er blitt sett med den siste tiden. Han er også blitt koblet til modellene Bella Banos (24) og Megan Blake Irwin (29) etter det ble slutt med Richie.

KRANGLER: I «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Kutter bånd?

Og nå kan det virke som om Sofia Richie har fått nok av eksens temmelig offentlige eskapader, og at hun ønsker å legge hele fyren ordentlig bak seg.

Richie sluttet nemlig å følge Disicks tidligere kjæreste Kourtney Kardashian (41), som hun har hatt et godt forhold til, og nå har kjendisdatteren også slutte å følge «The Lords» nyeste flamme, Amelia Hamlin. Hun skal også ha sluttet å følge Hamlins familie.

Disick, Hamlin og Richie ble alle sett på Kendall Jenners kontroversielle Halloween-bursdag tidligere i høst, men nå skal Richie føle seg «forrådt» av Hamlin-familien ettersom Amelia og søsteren Delilah, sammen med moren Lisa, er venner av Richie-familien. Det melder Daily Mail.

En av bildetekstene Sofia har delt på Instagram kan kanskje også tolkes som et tegn på at hun vil legge eksen og hans nettverk bak seg.

- Etterlat meg her, skriver hun nemlig under en av seriene med ferske bikinibilder fra ferieturen.

- Glade i hverandre

Det har også blitt spekulert på at Sofia Richie har en ny flamme i livet sitt. Tidligere har det gått rykter om at kjendisdatteren datet et annet kjendisbarn, nemlig Jaden Smith (22).

Spekulasjonene satte fart da duoen ble observert sammen på stranden for noen måneder siden, og flere undret på om det var mer enn vennskap mellom dem.

Smith var imidlertid kjapp med å svare på romanseryktene da han besøkte iHeart Radio tidligere i høst.

- Jeg og Sofia har vært venner i sånn ti år. Vi har dratt på stranden ganske konsekvent i ti år også. Men ja, vi er bare kompiser og vi er glade i hverandre, og det var gøy, forklarte han, og avkreftet således romansen mellom dem.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Romanseryktene ble også sparket i gang da Sofia ble sett sammen med en mystisk mann, som pressen ennå ikke har identifisert.

Den gang ble hun observert med noen venner i Malibu, der hun ble fotografert i het omfavnelse sammen med den mystiske vennen.

LES OGSÅ: Derfor gjorde hun det slutt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer