Isfronten smeltet

Klimaendringene har fått sin effekt i Hollywood også.

SOLSKINNSHISTORIE: De gamle venninnene Paris og Nicole viser for all verden at de er venner igjen etter et langvarig uvennskap. Foto: All Over Press
SOLSKINNSHISTORIE: De gamle venninnene Paris og Nicole viser for all verden at de er venner igjen etter et langvarig uvennskap. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det er nemlig tøvær mellom de tidligere erkefiendene Paris Hilton (25)  og Nicole Richie (25). Hollywoods jetsettprinsesser har bestemt seg for å sammen spille inn en ny runde av "The simple life".

SE MER: Paris og Nicole viser seg sammen. Bildespesial.

Det blir femte runde av realityserien som gjorde de jentene to populære.

Det var under forrige innspilling det skar seg mellom de gamle venninnene. Og deler av innspillingen gjorde de uten å treffes.

Da produsenten truet med å sende Simple Life-jentene på en øde øy med Robinson-deltagere for femte runde av serien, gjorde de felles front mot forslaget.

-  Det gjorde at de fant tilbake til vennskapet de hadde, sier produsent Jon Murray til AP.

På søndag ble jentene observert sammen på en restaurant i Los Angeles.

Produksjonen starter neste måned, og serien som sendes på E!, skal blant annet ta for seg hva som gikk galt mellom venninnene.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer