KOM ALENE: Scott Disick ankom sønnen Masons (avbildet) kunstundervisning uten Kourtney Kardashian. Hun kom og dro alene. Foto: NTB scanpix
KOM ALENE: Scott Disick ankom sønnen Masons (avbildet) kunstundervisning uten Kourtney Kardashian. Hun kom og dro alene. Foto: NTB scanpix Vis mer

Kourtney Kardashian og Scott Disick:

- Isfront mellom Kourtney Kardashian og Scott Disick

Det tidligere paret unngikk hverandre da de dukket opp for å støtte sønnen. 

Publisert

SEOGHØR.NO: I fjor sommer ble det kjent at realitystjernen Kourtney Kardashian (37) og Scott Disick (33) hadde gått fra hverandre.

Paret var sammen i over ni år, og har de tre barna Mason (6), Penelope (4) og Reign (1) sammen.

Det tidligere paret har klart å beholde en nær kontakt etter bruddet, og har flere ganger blitt avbildet sammen ved en rekke anledninger.

Tirsdag møtte både Kourtney og Scott opp for å støtte eldstesønnen Mason på hans kunstundervisning.

De skal imidlertid ha ankommet og dratt fra stedet hver for seg, noe som kan virke som det er dårlig stemning mellom eks-paret, ifølge Daily Mail.

De har nemlig tidligere tilsynelatende ikke har hatt noen problemer med å omgås - i hvert fall ikke når det er for barnas skyld.

Saken fortsetter nedenfor.

HOLDT KONTAKTEN ETTER BRUDDET: Kourtney Kardashian og Scott Disick har blitt avbildet sammen en rekke ganger etter at det ble slutt mellom dem i fjor sommer. Her sammen med sønnen Mason. Foto: NTB scanpix
HOLDT KONTAKTEN ETTER BRUDDET: Kourtney Kardashian og Scott Disick har blitt avbildet sammen en rekke ganger etter at det ble slutt mellom dem i fjor sommer. Her sammen med sønnen Mason. Foto: NTB scanpix Vis mer

Vil vinne tilbake Kourtney

Via reality-serien «Keeping Up With The Kardashians» har man fått et innblikk i Kourtney og Scotts mange opp- og nedturer.

Deres største problem har vært Disicks svært utsvevende partyliv, som også var årsaken til at duoen gikk hver til sitt.

I know it's now November, but...

Et bilde publisert av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Tidligere denne uken skrev nettstedet til bladet In Touch Weekly at Scott visstnok skal være klar for å slå seg til ro og ønsker å vinne tilbake trebarnsmoren.

- Han spiser riktig, trener og passer godt på barna. Og viktigst av alt, så har han ikke drukket alkohol på tre-fire uker nå, sier en kilde til nettstedet.

- Scott er den første som innrømmer at han satte Kourtney og barna i en vanskelig situasjon og at han verken fortjener sympati, eller en gjenforening. Men han ønsker å prøve og vil vise at han er i stand til å være et bedre menneske, fortsetter kilden.

Koblet med yngre mann

Selv om Scott flere ganger har uttrykket at han ønsker å ordne opp i problemene med eksen, har ikke det stoppet ham fra å treffe andre skjønnheter.

Det siste året har han blitt observert sammen med flere forskjellige kvinner.

Det samme gjelder for øvrig Kourtney selv, som senest for et par uker siden ble koblet med 14 år yngre Younes Bendjima (23).

- Det er fortsatt tidlig for dem, men de nyter hverandres selskap, sa en kilde til The Sun.

Kourtney og Younes har foreløpig ikke kommentert romanseryktene.

SLUTT: Kourtney Kardashian ble nylig koblet med Younes Bendjima. Han var tidligere sammen med den britiske modellen Jourdan Dunn (avbildet). Foto: Xposure
SLUTT: Kourtney Kardashian ble nylig koblet med Younes Bendjima. Han var tidligere sammen med den britiske modellen Jourdan Dunn (avbildet). Foto: Xposure Vis mer

LES OGSÅ: - Mange er virkelig redde nå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer