Khloé og Kim Kardashian:

- Isfront mellom Kim og Khloé

Kim Kardashian vil angivelig at søsteren skal dumpe kjæresten.

ACTION OG INTRIGER: Se og Hørs reporter i Los Angeles, Kjersti Flaa, gir deg de siste snakkisene fra Hollywood den siste uken i april! Stikkord: «Avengers», Kardashian-krangel og bruddrykter ... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LOS ANGELES (Se og Hør): Det har så vidt begynt å roe seg rundt realitystjernen Khloé Kardashian (33) og basketballstjernen Tristan Thompson (27) etter utroskapsskandalen som har rystet Hollywood de par siste ukene.

Flere videoer av 27-åringen i het omfavnelse med andre kvinner, spredte seg som ild i tørt gress i utenlandske medier - kun dager før duoen fikk sitt første barn sammen.

Khloé fødte datteren True Thompson i Cleveland, der Tristan er bosatt. Kun dager etter fødselen skal søstrene Kim (37), Kourtney (39) og Kendall (22) ha flydd dit for å tilbringe tid med Khloé og hennes nyfødte datter.

Oppholdet skal imidlertid ikke ha vært langvarig, skriver magasinet Life & Style.

Saken fortsetter nedenfor.

- UVENNER: Khloé og Kim Kardashian er både søstre og nære venninner, men ifølge flere kilder skal det ha oppstått drama mellom dem. Foto: NTB scanpix
- UVENNER: Khloé og Kim Kardashian er både søstre og nære venninner, men ifølge flere kilder skal det ha oppstått drama mellom dem. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fikk et ultimatum

Familien skal nemlig å blitt rasende på Khloé fordi hun nekter å gå fra Tristan etter utroskapen.

- De har gitt henne et ultimatum: Tristan eller dem. De hadde en stor krangel, der Kim anklaget Khloé for å være avhengig av kjærlighet. Khloé ba Kim om å passe sine egen saker, men ingen i familien ønsker å være i nærheten av Tristan lenger, sier en kilde til bladet.

Mamma Kris Jenner (62) skal også ha hatt en alvorlig samtale med Tristan, der hun fortalte at hun er kvalm over oppførselen hans.

Øverst i artikkelen kan du se video om denne saken - og ukens andre store snakkiser i Hollywood!

Kris og døtrene skal være bekymret over at jo lenger Khloé blir værende i Cleveland, jo mindre sannsynlig vil det bli at hun flytter tilbake til Los Angeles.

- Hele familien hennes ønsker at hun flytter hjem, men hun rikker seg ikke. Forholdet hennes med familien er på randen nå, hevder kilden til Life & Style.

Saken fortsetter nedenfor.

Sendte meldinger på Instagram

Utroskapsskandalen rundt Khloé og kjæresten slo ned som en bombe i media tidligere denne måneden.

TMZ og Daily Mail publiserte ulike videoer av Tristan fra flere anledninger, der han blir tatt på fersken i å være utro mot realitystjernen.

Saken fortsetter nedenfor.

We are ready whenever you are little mama 🦋

Et innlegg delt av Khloé (@khloekardashian)

Ifølge kilder skal det ha vært 27-åringen som har tatt initiativ til møtene med de forskjellige kvinnene.

- Tristan har sendt meldinger til flere jenter på Instagram. Det var slik han kontaktet dem før han avtalte å møte dem. Han liker eksotiske eller ikke-amerikanske jenter med store rumper, har en kilde sagt til Us Weekly.

Ifølge nettstedet skal basketstjernen ha hatt et sidesprang med fem forskjellige kvinner. En kilde hevder at Tristan Thompson skal føle på mye anger over det som har skjedd, og at han har bedt Khloé Kardashian om å gi ham en ny sjanse.

Foreløpig har verken Khloé Kardashian eller Tristan Thompson kommentert utroskapsanklagene offentlig.

Innrømmet utroskap

Dette er ikke første gang Khloé Kardashians kjærlighetsliv har skapt overskrifter. I 2009 giftet 33-åringen seg med basketballstjernen Lamar Odom (38), men ekteskapet tok slutt etter fire år på grunn av Odoms notoriske utroskap og rusproblemer.

I et intervju med Us Weekly i fjor fortalte Lamar at rusmisbruket startet da han fremdeles var gift med Khloé.

Han snakket også åpenhjertig om utroskapen.

- Jeg var utro med flere forskjellige kvinner, og det angrer jeg på. Det var ufint, og jeg burde ha klart å holde pikken i buksa, innrømmet Odom.

Til tross for eks-parets dramatiske brudd, valgte Khloé å stå ved hans side da han i oktober 2015 havnet i koma etter å ha blitt funnet bevisstløs på et bordell i Nevada. Da avlyste Khloé skilsmissen for å støtte ham.

Et halvt år senere søkte realitystjernen nok en gang om skilsmisse.

LES OGSÅ: Dette ble for mye for Blac Chynas fans

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer