Isfront mellom Geri og Posh

Spice Girls-jentene snakker ikke lenger sammen.

ISFRONT: Geri Halliwelll skal ha blitt rasende etter at Victoria Beckham satte en stopper for en ny Spice Girls-gjenforening, og snakker ikke lenger til sin tidligere venninne, ifølge Daily Mirror. Foto: Stella Pictures
ISFRONT: Geri Halliwelll skal ha blitt rasende etter at Victoria Beckham satte en stopper for en ny Spice Girls-gjenforening, og snakker ikke lenger til sin tidligere venninne, ifølge Daily Mirror. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fem måneder etter at de gjorde et bejublet comeback under avslutningsseremonien til London-OL, er det full krise i popgruppen Spice Girls.

Ifølge nettstedet Daily Mirror snakker ikke de tidligere venninnene Geri «Ginger Spice» Halliwell (40) og Victoria «Posh Spice» Beckham (38) lenger sammen, etter at sistnevnte nektet å bli med på en ny comeback-turné i kjølvannet av OL-suksessen.

Geri skal ha fått med seg Emma Bunton, Melanie Brown og Melanie Chisholm på planene, men Victoria skal ha satt foten ned fordi hun er travelt opptatt med sin karriere som motedesigner.

Det skal ikke ha blitt tatt vel i mot av Geri.

- De snakker ikke lenger med hverandre. Geri vil på turné så fort som mulig, men vet at det er en stor risiko å dra på turné uten Victoria. Hun synger kanskje ikke så mye, men hun bringer med seg mye mer enn det folk tror, sier en kilde nær gruppen til Daily Mirror.

Verken Geri eller Victoria har foreløpig kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: - De ville sparke meg fra Spice Girls

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer