Bella Thorne:

Isfront etter forlovelsen:
- Ikke god stemning

Bella Thorne har lite til overs for eksen.

KRANGLER: Onsdag fyrte Bella Thorne i gang en offentlig krangel med eksen Tana Mongeau på Twitter. Vennskapet deres kan nå se ut til å være over. Foto: NTB Scanpix
KRANGLER: Onsdag fyrte Bella Thorne i gang en offentlig krangel med eksen Tana Mongeau på Twitter. Vennskapet deres kan nå se ut til å være over. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Kjærlighetslivet til Disney-stjernen Bella Thorne (21) har vært alt annet enn enkelt det siste året. Hun har nemlig vært i et forhold med både Youtuberen Tana Mongeau (21) og rapperen Mod Sun (32), hvis egentlige navn er Derek Smith, samtidig, men tidligere i år gikk hele romansen i vasken.

Kort tid etter bruddet mellom Tana og Bella avslørte førstnevnte at hun var blitt forlovet med YouTube-kollegaen Jake Paul, noe 21-åringen tilsynelatende var glad for på Tanas vegne.

Nå ser det imidlertid ut til at den gode tonen, og ikke minst vennskapet de bevarte etter bruddet, er over for godt.

Onsdag kveld fyrte nemlig de to i gang en het krangel foran alle sine følgere på Twitter, ifølge People.

- Snakk med meg

«Det er ikke lenger god stemning mellom Tana og meg. Hun brøt reglene våre. Jeg er ferdig», skriver Disney-profilen.

Hva de to er uenige om kommer foreløpig ikke frem, og det kan tilsynelatende virke som at Tana heller ikke er helt klar over hva som har skjedd mellom dem. Hun svarte nemlig på Twitter-meldingen med flere spørsmålstegn og følgende melding:

«Flere ganger deler du på Twitter at du er sur på meg, men så sier du til folk at du bryr deg om meg ... Hva fader er dette?»

«Du begynte seriøst å date meg på grunn av Twitter. Hva med å svare på telefonen og snakke med meg i stedet for å være på Twitter?», svarer Bella Thorne.

Som nevnt er det ikke kjent hvorfor de to krangler i sosiale medier, men pipa har mildt sagt fått en helt annen lyd på svært kort tid.

I slutten av juni så nemlig alt ut til å være i skjønneste orden mellom dem, og da Tana forlovet seg, var Bella blant de første til å gratulere. 21-åringen reagerte på den glade nyheten ved å legge ut et bilde av seg selv, der tårene tydelig rant nedover kinnene hennes.

Sammen gjennom tykt og tynt

- Når eksen din forlover seg, skrev hun til bildene, etterfulgt av en rekke emojier som gråter.

Bildet er delt på det Instagram beskriver som «Finsta», kjendisenes ukjente profiler hvor de deler «mer ekte bilder», ifølge People. Også på sin originale Instagram-profil delte Bella noen ord til eksen, som angivelig ble fridd til på bursdagen sin.

- Gjennom tykt og tynt. Jeg elsker deg Tana, gratulerer med dagen du vakre, vakre, spesielle jente, skrev hun til et bilde hvor de to ser ut til å være i ferd med å kysse hverandre.

- Jeg elsker deg for alltid, kommenterte Tana tilbake.

TÅRER: Skuespilleren la ut tårevåt video etter å ha blitt kritisert for lekkede nakenbilder. Vis mer

LES OGSÅ: - Han putta en ring på det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer