Sophie Elise og Fetisha Williams:

Isfront etter bruddet

Sophie Elise og Fetisha er uvenner.

Det skal være isfront mellom Sophie Elise og Fetisha etter pod-bruddet. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke ble det kjent at det var slutt for podkast-duoen Sophie Elise Isachsen (28) og Fetisha Williams (30) da førstnevnte valgte å trekke seg fra podkasten «Sophie & Fetisha».

- Det er «Fetishi», denne gangen alene og fremover blir det også bare meg pluss gjester. Det er med et tungt og forvirret hjerte jeg kommer med denne beskjeden, og lang historie kort: Sophie har trukket seg fra podkasten, så ja … det er egentlig det, sa Fetisha i forrige episode.

I podkastens nyeste episode forteller Fetisha at hun for tiden er lei seg ettersom hun mener at hun har blitt «ghostet» (at noen slutter å svare, journ.anm.) av en god venn. Hun kan også avsløre at hun sitter igjen med en gjeld på 600 000 kroner etter at Sophie Elise valgte å trekke seg.

Duoen skal tilsynelatende ha utestående regninger som Williams hevder at hun nå har ansvar for å betale selv.

- Jeg blir jo litt sånn «ah» av å snakke om det fordi det er ubehagelig. Det er dritubehagelig å skylde så mye penger. Det her er penger som folk har blitt lovet fordi vi skulle signere en ganske feit «millionavtale», så folk har jobbet for oss i tre måneder fordi vi skulle signere denne avtalen, forteller hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer