VAKKER: Den norske modellen Iselin Steiro fødte en datter for nøyaktig ett år siden, men under Paris Fashion Week viste hun at hun fremdeles har drømmekroppen.  Foto: NTB scanpix
VAKKER: Den norske modellen Iselin Steiro fødte en datter for nøyaktig ett år siden, men under Paris Fashion Week viste hun at hun fremdeles har drømmekroppen. Foto: NTB scanpixVis mer

Iselin Steiro gjorde comeback på catwalken ett år etter fødselen

Den norske toppmodellen beviste at hun er tilbake i toppform under Paris Fashion Week.

SEOGHØR.NO: 19. januar i fjor ble supermodellen Iselin Steiro (30) og skuespiller Anders Danielsen Lie (37) foreldre for første gang til en liten jente.

Steiro og Lie uttrykket begge sin lykke over fødselen på sine Instagram-kontoer.

- Med stort hastverk kom denne lille damen til verden i går. Et eventyr. Jeg er så stolt av begge jentene mine, skrev lege og skuespiller Anders til et bilde av nurket. 

Kun ett år etter fødselen er modellen Iselin Steiro tilbake for fullt i arbeid, og under Paris Fashion Week i helgen var hun å se på catwalken under visningen av det luksuriøse merket Versace. 

Saken fortsetter under bildet

TILBAKE: Iselin Steiro har i årevis vært blant verdens mest ettertraktede supermodeller.  Foto: NTB scanpix
TILBAKE: Iselin Steiro har i årevis vært blant verdens mest ettertraktede supermodeller. Foto: NTB scanpix Vis mer

Den norske modellen gikk ned catwalken i en hvit kjole med sorte nettingdetaljer, og viste at hun fremdeles har drømmekroppen hun er verdenskjent for. 

Harstad-skjønnheten delte rampelyset sammen med supermodellene Gigi Hadid (20), Irina Shayk (30), Rosie Huntington-Whiteley (28), Joan Smalls (27) og Lara Stone (32).

LARA STONE: Den nederlandske supermodellen Lara Stone. Foto: NTB scanpix
ROSIE: Den britiske supermodellen Rosie Huntington-Whiteley. Foto: NTB scanpix
STELLA MAXWELL: Den belgisk-britiske modellen Stella Maxwell. Foto: NTB scanpix
ISELIN STEIRO: Den norske modellen Iselin Steiro. Foto: NTB scanpix
IRINA SHAYK: Den russiske modellen Irina Shayk. Foto: NTB scanpix
DONATELLA VERSACE: Den italienske motedesigneren som driver moteselskapet Versace, Donatella Versace. Foto: NTB scanpix
NATASHA POLY: Den russiske modellen Natasha Poly. Foto: NTB scanpix
GIGI HADID: Den amerikanske supermodellen Gigi Hadid. Foto: NTB scanpix
JOAN SMALLS: Supermodellen Joan Smalls fra Puerto Rico. Foto: NTB scanpix

Ettertraktet verden over

Toppmodellen ble oppdaget av en talentspeider under en familiereise til London i 1999, men hun har hatt flere pauser fra modellsuksessen for å studere.

I 2007 møtte hun skuespiller Anders Danielsen Lie på en fest, og hun har tidligere uttalt til VG Helg at det var kjærlighet ved første blikk. Året etter de møttes, giftet paret seg. 

Saken fortsetter under bildet

KJENDISPAR: Iselin Steiro og ektemannen Anders Danielsen Lie under filmpremieren av filmen "Oslo 31. august" i 2011.  Foto: Espen Solli
KJENDISPAR: Iselin Steiro og ektemannen Anders Danielsen Lie under filmpremieren av filmen "Oslo 31. august" i 2011. Foto: Espen Solli Vis mer

30-åringen har i flere år vært en ettertraktet modell verden over, og har prydet forsiden på flere store moteblader. I tillegg har hun gjort kampanjer for blant andre Valentino, Versace, Gucci og Dolce & Gabbana.

Steiro ble også oppdaget av superstjernen David Bowie for noen år siden, da hun ble spurt av sangeren selv om å spille en yngre versjon av ham i musikkvideoen «The Stars Are Out Tonight» i 2013.

Da det tidligere denne måneden ble kjent at Bowie hadde tapt kampen mot kreften, uttalte skjønnheten seg til Dagbladet om samarbeidet. 

- Jeg husker han som en mild og stillferdig person. Han pratet mye med oss som spilte de andre versjonene av, spesielt om turene sine til Japan som tydeligvis hadde gjort stort inntrykk på ham, fortalte hun til Dagbladet etter artistens brå bortgang.

SPILTE BOWIE: Iselin Steiro spilte en yngre versjon av sangeren David Bowie i en musikkvideo fra 2013.  Foto: Skjermdump fra videoen
SPILTE BOWIE: Iselin Steiro spilte en yngre versjon av sangeren David Bowie i en musikkvideo fra 2013. Foto: Skjermdump fra videoen Vis mer

Da Seoghør.no møtte supermodellen under skuespiller Pia Tjelta sin motevisning i 2014, avslørte hun at hun er så vant til å jobbe i utlandet, at hun føler at hun er på ferie når hun er hjemme i Norge. 

Se intervjuet med Iselin Steiro her:

LES OGSÅ: - Jeg ønsker meg ikke flere barn