Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

- Iselin leverer alltid jævelig bra foran kamera

Staysman & Lazz-videoen «Lærerinna» tar av på YouTube.

FÅR SKRYT: Det er Iselin Michelsen som har hovedrollen i musikkvideoen til Staysman & Lazz som nå tar av på YouTube.
FÅR SKRYT: Det er Iselin Michelsen som har hovedrollen i musikkvideoen til Staysman & Lazz som nå tar av på YouTube. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I 2015 ga den norske duoen Staysman & Lazz, bestående av Stian Thorbjørnsen (35) og Lasse Jensen, ut låta «Lærerinna».

I musikkvideoen er det Thorbjørnsens tidligere «Paradise Hotel»-kollega, Iselin Michelsen (26), som spiller rollen som lærerinna. I lårkort kjole og høye hæler gir hun elevene seksualundervisning før de skal opp til praktisk prøve for å få vitnemålet.

POPULÆR DUO: Det er Stian Thorbjørnsen (t.v) og Lasse Jensen som utgjør duoen Staysman & Lazz. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR DUO: Det er Stian Thorbjørnsen (t.v) og Lasse Jensen som utgjør duoen Staysman & Lazz. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da låta ble lansert i 2015 fikk den blandede kritikker, og Dagbladet slaktet den blant annet og kalte videoen «Verre enn en veldig dårlig pornofilm».

Nå, to år senere, har «Lærerinna» plutselig skutt i været og blitt streamet over 19 millioner ganger på YouTube - noe som gjør den til den mest sette norskspråklige videoen i 2017.

- Å ha blitt streamet 19 millioner ganger er jo helt vilt. Det er jo rundt fire ganger så mange som det bor i Norge. Jeg aner ikke hvorfor det plutselig har tatt av, men vi ser at det er folk fra mange forskjellige land som er innom og liker musikken vår, forteller Stian til Seoghør.no.

- Vi har alltid satt oss som mål at vi skal bli det beste rølpebandet i Norge, men nå må vi kanskje også se utover landets grenser, fortsetter han med et smil.

Saken fortsetter nedenfor.

ÅRETS KJENDISVIDEOER: Musikkduoen Staysman & Lazz slapp sommeren 2015 musikkvideoen til låta «Lærerinna», som ble slakta av Dagbladets anmelder. Video: Sony Vis mer

Skapte YouTube-feber før jul

Stian legger ikke skjul på at Iselin skal ha mye av æren for at videoen har blitt så populær.

- Iselin skal ha mye skryt for jobben hun gjør. Hun er veldig lett å jobbe med, og leverer alltid jævlig bra foran kamera, sier han.

Michelsen har fått mye oppmerksomhet etter at hun i 2012 var med i TV3s realityserie «Paradise Hotel».

Blondinens svært personlige hummer-historie vant Gullruten for «Årets TV-øyeblikk» i 2012.

Siden har hun blant annet spilt inn hete scener med Espen Eckbo i TVNorge-programmet «Klovn til kaffen», og vært med i musikkvideoer til Staysman & Lazz.

Saken fortsetter nedenfor.

Den komplette videoen av julelåten til Iselin Michelsen fra Paradise Hotel. Vis mer

Like før jul skapte Iselin også selv YouTube-feber med sin egen låt «Santa's Summer».

- «Santa's Summer» er en partylåt som handler om hva nissen gjør om sommeren. Jeg er veldig glad i julen, så jeg syntes det var gøy å si ja, da jeg ble spurt om jeg ville være med på prosjektet, fortalte Iselin til Seoghør.no i desember.

- Hvordan skal suksessen til «Lærerinna»-videoen feires?

- Akkurat nå er jeg i Dublin for å spille NM i poker sammen med blant andre John Arne Riise. Han har sagt han skal spandere en flaske sjampis på meg, så jeg får holde meg i nærheten av ham i kveld, sier Stian til Seoghør.no og ler.

PÅ TUR: Stian er for tiden i Dublin og spiller Poker-NM sammen med Petter «Katastrofe» Kristiansen, John Arne Riise, Eileen Eriksen fra fjorårets Paradise Hotel og Audun Dromes Sørseth, også kalt Lord Audun, fra tidligere Paradise Hotel. Foto: Privat.
PÅ TUR: Stian er for tiden i Dublin og spiller Poker-NM sammen med Petter «Katastrofe» Kristiansen, John Arne Riise, Eileen Eriksen fra fjorårets Paradise Hotel og Audun Dromes Sørseth, også kalt Lord Audun, fra tidligere Paradise Hotel. Foto: Privat. Vis mer

LES OGSÅ: «Paradise»-Aleksander ble fraktet til legevakten i ambulanse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer