Iselin Engan imponerte stort

De norske kjendisene hadde bare lovord å komme med etter designerens høst/vinter 2008 visning.

DYKTIG: - Da Designerspirene var ferdig bestemte jeg meg for å satse på dette, strålte vakre Iselin Engan. Foto: Julie Høie
DYKTIG: - Da Designerspirene var ferdig bestemte jeg meg for å satse på dette, strålte vakre Iselin Engan. Foto: Julie Høie Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Torsdag kveld var det duket for nykommeren Iselin Engans (29) visninger under Oslo Fashion Week. Den unge og talentfulle jenta var en av de håpefulle designerspirene på TV 3 våren 2007. Den tidligere forskeren gikk ikke av med seieren i programmet, men har i ettertid blitt svært populær blant norske kjendiser.  - Hun er den av de norske designerene med størst potensiale i utlandet, skrøt Hollywood-stylisten Jan Thomas (40) til Seher.no etter visningen. Flere store stjerne møtte opp for å se Engans høst og vinter kolleksjon, blant dem var popstjernen som nå vil bli skuespiller, Lene Nystrøm (34). - Jeg synes dette var kjempebra, men jeg kjente henne ikke fra før. Jeg kunne gjerne ha tenkt meg den fantastiske lilla saken som kom først. Den var fin, roste "Aqua"-Lene til Seher.no. Også Pia Haraldsen (26) hadde falt for kjolen Aqua-Lene hadde lagt sin elsk på. - Jeg kjenner godt til Iselin og har henvist til henne i boken min. Det var en imponerende visning og jeg vil gjerne ha den rosalilla saken som ble vist her i dag. Designeren selv var svært sliten og følte seg helt tom etter tre døgn uten særlig søvn, men gledet seg stort til å feste med venner og bekjente etter visningen. Om sin egen kolleksjon hadde hun følgende å si:- Jeg ga meg selv relativt frie rammer da jeg gikk i gang med å kreere denne visningen, men jeg har latt meg inspirere av stoffer jeg har funnet i butikker og et bilde som viser en ung gutt som leker at han er voksen. Les mer om Oslo Fashion Week her (KK.no)Se bilder av kjendisene og visningen under:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer