Isac Elliot vil ha norsk kjæreste

- Det er utrolig mange søte norske jenter, smiler Isac Elliot.

ELSKER NORGE: - Jeg har gledet meg veldig til å komme hit igjen. Den norske fansen er helt annerledes enn de svenske og finske. Jeg synes det er så gøy, sier Isac til Se og Hør. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør
ELSKER NORGE: - Jeg har gledet meg veldig til å komme hit igjen. Den norske fansen er helt annerledes enn de svenske og finske. Jeg synes det er så gøy, sier Isac til Se og Hør. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: Den finske popstjernen Isac Elliot (13) har sjarmert jenter i hele Skandinavia det siste året, og er blitt omtalt som den fisnke Justin Bieber. Det unge musikktalentet slo igjennom med singelen «New Way Home» i 2013, og har allerede rukket å få nesten 140 000 følgere på Instagram. I november holdt han konsert i Norge, og nå er han tilbake igjen.

- Jeg har gledet meg veldig til å komme hit igjen. Den norske fansen er helt annerledes enn de svenske og finske. Jeg synes det er så gøy, sier Isac til Seoghør.no.

Han skal opptre på P4s Vinterlyd i samarbeid med Kreftforeningen og «Krafttak mot kreft».

- Det er en ære å få lov til å være med. Det er en veldig viktig greie. Jeg synes det er fint å få spille med de andre artistene, sier han. Isac skal reise rundt sammen med Madcon Markus og Martinus og Raylee i tre uker.

Til Seoghør.no avslører den unge artisten at han gjerne blir sammen med en norsk jente.

- Ja, hvorfor ikke! Det er utrolig mange søte norske jenter, smiler Isac.

Gratiskonsertene med tilhørende radiosendinger og folkefest gjennomføres på åtte ulike steder i Norge i perioden 1. til 15. mars og avsluttes med et stort påskearrangement i Hafjell skianlegg.

Reiserute for Vinterlyd 2014:
Lørdag 1. mars: Bergen

Mandag 3. mars: Stavanger

Onsdag 5. mars: Kristiansand

Lørdag 8. mars: Gjøvik

Mandag 10. mars: Drammen

Onsdag 12. mars: Trondheim

Lørdag 15. mars: Tromsø

17. - 19. april: Hafjell (uten Madcon. Isac Elliot kun 19. april)

 

LES OGSÅ: - Slik får Sofia bryllupskroppen