OVERRASKET SEERNE: Da Isabella Martinsen (ytterst t.h) gjestet kollegene i «God morgen Norge»-studioet tirsdag morgen for å melde været, røpet hun for TV-seerne at hun venter sitt andre barn. Foto: Skjermdump fra TV 2
OVERRASKET SEERNE: Da Isabella Martinsen (ytterst t.h) gjestet kollegene i «God morgen Norge»-studioet tirsdag morgen for å melde været, røpet hun for TV-seerne at hun venter sitt andre barn. Foto: Skjermdump fra TV 2 Vis mer

Isabella Martinsen røpet på direkten at hun er gravid

TV 2-værmelderen overrasket alle i «God morgen Norge»-studio tirsdag morgen.

Publisert

SEOGHØR.NO: Den profilerte værmelderen Isabella Martinsen (36) skal bli mor for annen gang. Det melder TV2.no.

Martinsen avslørte selv babynyheten under «God morgen Norge»-sendingen tirsdag morgen.

- Det begynner å bli vanskelig å skjule. Jeg vokser i omfang dag for dag. Da blir det nummer to for meg også, men ikke helt ennå, forteller hun i programmet.

Isabella Martinsen har termin tidlig i høst, men allerede nå har kulen på magen begynt å bli synlig. Fra nå av trenger altså ikke TV-seerne å spekulere rundt den voksende magen. Den vordende tobarnsmoren har vært i fin form hittil i svangerskapet:

BLIR PAPPA: Isabella Martinsen venter barn med samboeren Stig Kjos. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør
BLIR PAPPA: Isabella Martinsen venter barn med samboeren Stig Kjos. Foto: Tore Skaar/ Se og Hør Vis mer

- Det går veldig fint med oss. Jeg er i veldig fin form. Jeg er litt trøttere enn normalt, men det er ikke så mye å klage på, legger Martinsen til i TV 2-programmet.

Fant lykken på ny

Det var sommeren 2014 at Martinsen bekreftet at hun hadde funnet lykken med den tidligere reality-deltakeren Stig Kjos, et drøyt år etter at Se og Hør omtalte forholdet for første gang.

I januar 2014 svarte Martinsen unnvikende på hvordan det gikk med kjærligheten:

- Jeg har det fint, men ikke travelt, sa hun til Se og Hør med et smil den gang.

Dette blir parets første barn sammen. Isabella Martinsen er fra før av mor til datteren Filipa (10), som hun har fra ekteskapet med regissør og filmfotograf Finn-Erik Rognan (40). Da de to gikk fra hverandre i 2009, annonserte de bruddet på det sosiale mediumet Twitter.

Saken fortsetter under bildet.

LYKKELIG: TV 2-værmelder Isabella Martinsen strålte på Gullruten i Bergen i mai 2015. Nå venter hun sitt andre barn.  Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
LYKKELIG: TV 2-værmelder Isabella Martinsen strålte på Gullruten i Bergen i mai 2015. Nå venter hun sitt andre barn. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Godt forhold til eksene

Før Martinsen fant lykken med Kjos, var hun i et forhold med Knut Magnus Due-Tønnessen (33). De to ble kjærester sensommeren 2009 og høsten 2011 ble de samboere i Oslo. I starten av januar 2013 bekreftet Martinsen bruddet overfor Se og Hør.

I et intervju med gratismagasinet PlussTid våren 2013, fortalte Isabella Martinsen at hun fortsatt hadde et godt forhold til både eksmannen og Due-Tønnessen. Det samme gjaldt datteren Filipa:

- Han har lovet henne å få bli med på hytta til sommeren, og sier at han alltid skal være der. Så det får vi stole på. Heldigvis har jeg et godt forhold både til ham og eksmannen min, sa Martinsen om ekskjæresten Due-Tønnessen.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ PARKETTEN: I 2013 var Isabella Martinsen blant deltkaerne i «Skal vi danse» på TV 2. Her i aksjon med partneren Lars Alexander Wiulsrud. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
PÅ PARKETTEN: I 2013 var Isabella Martinsen blant deltkaerne i «Skal vi danse» på TV 2. Her i aksjon med partneren Lars Alexander Wiulsrud. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer

Stig Kjos ble kjent gjennom realityserien «Ungkaren 20 vs. 40» som gikk på TVNorge våren 2008, og har siden vært å se i «71° nord - Norges tøffeste kjendis» på samme kanal.

Også Isabella har fått bryne seg på reality, og i 2013 var hun med i TV 2-suksessen «Skal vi danse». Hun og dansepartner Lars Alexander Wiulsrud endte på 9. plass.

Nedenfor kan du få et gjensyn med Seoghør.nos intervju med Isabella Martinsen etter «Skal vi danse»-debuten:

LES OGSÅ: Avslørte forlovelse på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer