TI I ILDEN: Nå skal de ti finalistene i ilden for alvor. Isabella (helt til venstre) peker seg ut som favoritt. Foto: TV2
TI I ILDEN: Nå skal de ti finalistene i ilden for alvor. Isabella (helt til venstre) peker seg ut som favoritt. Foto: TV2Vis mer

Isabella er favoritten

I kveld skal de ti finalistene endelig møte hverandre. Hvem blir favoritten nå? Idolene og Seher.nos lesere har talt.

Hvem tror du vinner Idol? Gi din stemme til høyre på siden.

SEHER.NO: Fredag kveld er første ordentlige finalerunde i Idol 2007. Da møtes de ti deltagerne som har gått videre fra semifinalene. Det har vært fem semifinale-program der to og to deltagere har gått videre. I kveld skal alle kjempe mot hverandre - og seerne bestemmer hvem som skal gå videre og hvem som må dra hjem.


Følg Idol direkte på Seher.no  fra klokken 20.00 - med eksklusive tilbakemeldinger fra vår Idol-kommentator Jostein Pedersen!


Nye favoritter kommer til å utpeke seg nå som de ti finalistene skal møte hverandre, og det er vanskelig å forutse hvordan stemmene fordeler seg.

Vi har likevel loddet stemningen både blant våre lesere og blant deltagerne selv. Og det er en 24-årig fredrikstadjente som skiller seg ut som favoritt - nemlig Isabella Leroy.

- Hvem tror du vinner Idol?

- Isabella. Hun har en jordnær personlighet. Hun er fokusert og har en særpreget vokal, sier Linnea Dale (16) - som av bettingbyrået Betsafe.com er blitt spådd til å ryke først ut av Idol.

- Isabella, sier både Anne Roalkvam (18) og Linda Steen (17).

-  Isabella, sier Timian Naastad skråsikkert. - Hun er særegen og har artistpotensiale. Hun lager gode låter og har en utrolig utstråling.

Bjørn Johan Muri tror derimot Timian er den som vil gå av med seieren i Idol. At det er spesielt god kjemi mellom Timian, Isabella og Bjørn Johan ble klart på torsdag da de  avslørte overfor Seher.no torsdag at de tenker å lage låter sammen etter at Idol er over.

Isabella på sin side vil ikke spekulere i hvem som kan vinne Idol.

- Jeg har ikke peiling på hvem som vinner. Deltagerne i år er så forskjellige, sier hun til Seher.no.

Hverken Glenn Roger Lyse (33) eller  Marius Barhaugen (21) vil utpeke noen som vinner ennå.

- Det kan bli hvem som helst. Det kommer an på hvem som leverer, sier Glenn.

- Det kan skje så mye. Alle her er så bra, sier Marius.

Seher.nos lesere utpeker også Isabella som favoritt. Av nærmere 4500 stemmer har 21 prosent stemt på henne. Like bak kommer Kim Rune med 18 prosent, og på tredjeplass ligger Åste med 15 prosent.

Nederst på vår rankingliste finner vi Anne og Glenn Roger på en delt sisteplass med 4 prosent stemmer.

Så gjenstår det å se hvordan seerne virkelig stemmer etter deltagernes innsats i kveld.

Les også: Dette skal de synge

SE VIDEO: Dette synger Idolene i dusjen!

Se her: Alle finalistene i bildespesialen under