«Skal vi danse»

Isabel ute av «Skal vi danse»

Syvende deltaker måtte lørdag kveld takke for seg.

UTE: Det ble Isabel Raad som måtte ut som deltaker nummer sju i årets «Skal vi danse». Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Dagbladet): Stemninga var til å ta og føle på under lørdagens episode av «Skal vi danse». Denne uka var det nemlig showdans som sto på planen, et tema hvor kjendisene og deres partnere så å si kunne gjøre hva de vil på parketten.

I tillegg til showdans danset også deltakerne sammen i grupper hvor tre og tre par var satt sammen. Til tross for at samtlige seks par imponerte stort på parketten, måtte likevel to par møtes til duell.

Isabel og Benjamin og Christian og Marianne kjempet mot hverandre om å få bli værende i konkurransen, men for Isabel endte danseeventyret i kveld.

«SKAL VI DANSE»: Isabel Raad sier hun og hennes dansepartner i «Skal vi danse» har veldig god kjemi, og svarer på ryktene. Video: TV 2 / Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

- Det går egentlig overraskende greit, det er uke åtte, med fire uker igjen, og alle som er igjen er så sykt flinke. Hadde jeg ikke røket nå så tror jeg uansett at jeg hadde gjort det neste gang, sier Isabel til Se og Hør, og fortsetter:

- Jeg er ikke helt på samme nivå som de som får tiere hver eneste sending.

Isabel er fornøyd med egen innsats, og ikke minst med vennskapet hun har fått til dansepartner Benjamin.

  • Se intervju med duoen øverst i saken!
JENTENE: Isabel, Emilie og Jørgine i jentenes gruppedans. Foto: Espen Solli / TV 2
JENTENE: Isabel, Emilie og Jørgine i jentenes gruppedans. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
GUTTA KRUTT: Victor, Aleksander og Christian i sin gruppedans. Foto: Espen Solli / TV 2
GUTTA KRUTT: Victor, Aleksander og Christian i sin gruppedans. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Dette er lørdagens poeng

Showdans

Isabel og Benjamin

7+7+7+7=28

Jørgine og Jørgen

8+8+9+8=33

Victor og Rikke

10+10+10+10=40

Christian og Marianne

9+9+9+9=36

Aleksander og Nadya

10+10+10+10=40

Emilie og Santino

7+9+8+9=33

Gruppedans

Christian, Victor og Aleksander

6+6+5+7=24

Isabel, Emilie og Jørgine

9+10+9+9=37

- Vær deg selv

Forrige uke var det politiker Sandra Borch som måtte legge danseskoa på hylla. Hun var likevel svært fornøyd med egen innsats.

- Jeg velger å fokusere på at vi er kommet over halvveis, veldig langt. Det er jeg veldig stolt over, og så er jeg imponert over at Bjørn har klart å dra meg helt hit. Jeg sto på første sending og var redd for å ryke, jeg har jo hatt den følelsen hele veien, sa Borch til Se og Hør.

- Jeg har noen begrensninger som gjør at jeg ikke har ligget veldig høyt på dommerpoengene. Derfor har jeg alltid vært litt redd for å ryke, men dette er en del av gamet, fortsatte hun.

INGEN RING: Emilie «Voe» Nereng ble forlovet tidligere i år, men under lørdagens sending av «Skal vi danse» danset hun uten ringen. Video: Henriette Eilertsen / Rød Løper Vis mer

Bjørn Wettre Holthe, Borchs dansepartner, påpekte likevel at politikeren hadde fått bevist det de ønsket gjennom deltakelsen, nettopp at «hvem som helst kan stille opp, trøkke til, gi jernet og at det meste er mulig».

- Først av alt vil jeg si tusen takk til alle som har stemt. Og så vil jeg si til alle som er usikre på seg selv at «bare hopp i det, vær deg selv for du er unik akkurat som du er», sa Borch.

LES OGSÅ: Slik er hans nye liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer