Isabel Adrian ble forfulgt av sinnsforvirret mann

«Svenske Hollywoodfruer»-stjernen ble så redd at hun måtte rømme fra hjemlandet.

TØFF TID: Isabel Adrian, som har blitt kjent gjennom TV-serien «Svenske Hollywoodfruer», forlot Sverige etter å ha mottatt trusler og blitt forfulgt av en sinnsforvirret mann. Fra venstre; Maria Montezami, Margareta Svensson, Isabel Adrian og Gunilla Persson.  Foto: TV3
TØFF TID: Isabel Adrian, som har blitt kjent gjennom TV-serien «Svenske Hollywoodfruer», forlot Sverige etter å ha mottatt trusler og blitt forfulgt av en sinnsforvirret mann. Fra venstre; Maria Montezami, Margareta Svensson, Isabel Adrian og Gunilla Persson. Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: På TV viser Isabel Adrian (38) frem sitt glamorøse liv i «Svenske Hollywoodfruer». Tobarnsmoren harogså blitt et kjent fjes, som kona til artisten Steve Angello.

De to farter mellom Sverige og Hollywood, og det kan virke som Adrian har en svært luksuriøs og bekymringsløs hverdag.

Det har imidlertid ikke alltid vært tilfelle.

Da hun i 2006 ble sammen med verdensstjernen Angello, førte det også til mye negativ oppmerksomhet.

En sinnsforstyrret mann forfulgte Isabel og førsøkte til og med å kidnappe henne.

- Han trodde at han var gift med meg og at Steve hadde kidnappet meg. Det var en veldig tøff tid, sier Adrian i TV-programmet «Realitystjernene på godset» ifølge avisen Aftonbladet.

FANT LYKKEN: Isabel møtte Steve Angello på en event i Sverige. Paret har to barn sammen.
FANT LYKKEN: Isabel møtte Steve Angello på en event i Sverige. Paret har to barn sammen. Vis mer

Rømte fra Sverige

Samtidig opplevde paret sterk kritikk og mye spekulasjoner rundt det ferske forholdet. Til slutt ble det nok for Isabel.

- Det ble for mye av alt. Da vi dro hjem fra en fest hadde noen skåret opp dekket på bilen vår. Det var dråpen. Vi var ferdig med Sverige og måtte bort for ikke å krasje.

Siden den gangen har paret bodd i Los Angeles, Sveits og Ibiza, og nå returnerer de til hjemlandet. De har en gård i Skåne og en ny bolig på Södermalm i Stockholm, der de flytter inn i løpet av mai.

Her bryter Gunilla Persson sammen i «Svenske Hollywoodfruer»

LES OGSÅ: Her kastes Gunilla ut fra «Hollywoodfruer»-festen