OVERLEGEN SEIER: Lasse Bergseter (49) leverte midt i blinken, bokstavelig talt, under kveldens «Farmen»-tvekamp mot Trond Øverlier (51). Dermed er realityoppholdet over for sistnevnte.  Foto: Alex Iversen / TV 2
OVERLEGEN SEIER: Lasse Bergseter (49) leverte midt i blinken, bokstavelig talt, under kveldens «Farmen»-tvekamp mot Trond Øverlier (51). Dermed er realityoppholdet over for sistnevnte. Foto: Alex Iversen / TV 2Vis mer

Irritert på TV 2 etter «Farmen»-exit

Utslåtte Trond Øverlier (51) føler seg feilaktig framstilt på tv.

Hotelleieren Trond Øverlier (51) var rimelig sikker på at han skulle klare å berge «Farmen»-tilværelsen etter å ha blitt valgt som andrekjempe av anleggsarbeideren Lasse Bergseter (49) i kveldens episode.

Trond valgte å møte førstekjempen til øksekast-konkurranse, men var sjanseløs mot Bergseter, som bokstavelig talt traff midt i blinken på alle forsøk.

Dermed var realityoppholdet over for hotelleieren, som fikk knappe to uker på tv-gården.

Lettrørt

Like etter at nederlaget var et faktum, kom tårene.

- Jeg er en lettrørt fyr, det er noe som bare blir verre med åra. Det var utrolig kjipt å innse at jeg ikke fikk mer tid sammen med resten av gjengen, sier Trond til Dagbladet.

51-åringen fikk særlig god kontakt med nettopp tvekamp-motstanderen, og er ikke bitter for at «Farmen»-kompisen valgte å møte ham til kamp.

- Jeg unner Lasse den seieren, det var veldig fortjent. At han valgte meg som andrekjempe kom kanskje overraskende på de andre, men vi hadde faktisk snakket mye om det i forkant. Alt kommer ikke fram på tv, sier han.

GODE VENNER: Trond Øverlier fikk god kontakt med meddeltakeren Lasse Bergseter på «Farmen»-gården, og snakker fortsatt mye med ham i dag. Her med «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Alex Iversen / TV 2
GODE VENNER: Trond Øverlier fikk god kontakt med meddeltakeren Lasse Bergseter på «Farmen»-gården, og snakker fortsatt mye med ham i dag. Her med «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer

- Framstilt som en dilter

51-åringen forteller videre at han har stusset over hva som har kommet fram, og ikke kommet fram, på tv.

- Jeg føler at jeg har blitt framstilt som en «noldus» som dilter etter Lasse - en som ikke har egne meninger. Jeg er ikke 100 prosent fornøyd med hvordan jeg har blitt klippet, og skulle nok ønske at det så litt annerledes ut, sier Trond, og legger til:

- Jeg spilte kanskje ikke nok, men vi hadde en taktikk begge to. Jeg ser nok roligere ut på tv enn det jeg faktisk er, og var der inne.

- Angrer du på «Farmen»-deltakelsen?

- Nei, det gjør jeg ikke. Det var en fantastisk opplevelse, som jeg tar med meg videre. Jeg har møtt mange hyggelige folk, og lært mye, også om meg selv, sier 51-åringen.

- Mye kommer ikke på tv

Pressekontakt for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, forklarer at de alltid har et mål om å framstille det som skjer på «Farmen»-gården på en korrekt måte.

- Men det sier seg selv at mye av det som skjer på gården ikke kommer på tv. Hvis Trond opplever at han ikke helt kan kjenne seg helt igjen, så er vi lei oss for det, sier Iversen til Dagbladet.

I forrige uke var det fembarnsmora Kari-Lise Vangen (51) som måtte takke for seg på «Farmen» - etter et nervepirrende sagedrama.

Hun ble dermed den første deltakeren som måtte reise hjem.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no

LES OGSÅ: «Farmen»-Lasse mistet broren i tragisk ulykke. 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.