Irritert på Jan Fredrik

- Universal har veldig støttende overfor Espen da karrieren hans lå brakk...

IRRITERER PÅ SEG GAMLE VENNER: Jan Fredrik bekrefter overfor VG at han for tiden ikke samarbeider med Universal. Forøvrig er han nokså taus om saken. Foto: SCANPIX
IRRITERER PÅ SEG GAMLE VENNER: Jan Fredrik bekrefter overfor VG at han for tiden ikke samarbeider med Universal. Forøvrig er han nokså taus om saken. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Den aktuelle "X Factor"-dommeren, Jan Fredrik Karlsen (36) har hisset på seg ledelsen i Universal. Nå planlegger han å gi ut Espen Linds plater på egenhånd.

Det skriver VG lørdag.

Espen Lind (38) har vært en av de største artistene til plateselskapet Universal i Norge. Siden han debuterte under navnet Sway i 1995, har han solgt over 400.000 soloalbum og over en halv million singler. Noe som igjen har ført til penger i kassen hos plateselskapet.

Men nå er Espen Linds kontraktforpliktelser med Universal oppfylte, og Jan Fredrik Karlsen - som er Linds manager - planlegger å gi ut fremtidige album fra artisten via sitt eget selskap, Playroom.

Universal skal på sin side være opprørte over at Karlsen tar en artist de føler et sterkt eierskap til.

- Det er utvilsomt stor irritasjon hos ledelsen i Universal. Til dels fordi Espen Lind har vært en gullkalv for dem. Men også fordi Universal har vært veldig støttende overfor Espen i perioder hvor karrieren hans har ligget brakk, sier en sentralt plassert kilde til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Oppfølgeren har solgt under en tredjedel