IRRITASJONSMOMENT: Ifølge Wenche Bøe er deltager Lene Hansen et irritasjonsmoment for de andre deltagerne. Foto: Anders Myhren/Seher.no
IRRITASJONSMOMENT: Ifølge Wenche Bøe er deltager Lene Hansen et irritasjonsmoment for de andre deltagerne. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Irriterer de andre deltagerne

- Skryter av at hun er sterk, men lot Hallgeir bære utstyret hennes.

SEHER.NO: Temperaturen var høy under mandagens episode av det populære programmet "71 Grader Nord" på TVNorge.

Og det var spesielt Lene Hansen (26) det gikk ut over - etter at hun lot deltageren Hallgeir Lundemo (41) frakte utstyret hennes på den tunge veien over Sognefjellet.

- Hun må bare pelle seg hjem, sa deltager Wenche Bøe (34) om 26-åringen mot slutten av episoden.

Akkurat de ordene står Wenche for i dag.

- Hun bidrar ikke til fellesskapet i det hele tatt, og er et stort irritasjonsmoment. Det var årsaken til at jeg sa hun kunne pelle seg hjem. Og det mener jeg fortsatt, sier Bøe til Seher.no.

- Hallgeir var veldig sliten, men skulle være macho og ta sekken til Lene. Jeg tenkte ikke så mye over det i begynnelsen, og lot de bare få styre. Men det kunne ført til at vi ikke hadde klart oppdraget.

Oppdraget ble fullført, men det til tross, Lenes oppførsel blir ikke mottatt med et smil blant deltagerne hun kjemper både med og mot. Det til tross for at det var Hallgeir selv som tilbød seg å ta utstyret hennes.

- Hun har bestandig skrytt over hvor sterk hun er, så lar hun Hallgeir bære sekken hennes. Det irriterte de andre deltagerne.

Og dersom Hallgeir hadde tilbudt seg å bære sekken din, Wenche?

- Da ville jeg ha tatt den selv. Alle deltagerne burde bære tingene sine selv, sier hun bestemt til Seher.no.

Denne hendelsen bidro til at Lene fikk en lav poengsum av Wenche i slutten av episoden. Men Lene unngikk likevel å bli merket. Det var det Jørgen Aamodt (21) som ble. Dermed må 21-åringen senere kjempe mot tre andre merkede deltagere om å få lov til å fortsette ferden mot Nordkapp.

Fra tidligere er Trine Alsgaard (40) og Jan Tore Richenberg (40) merket.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det var helt jævlig tungt