IRRITERENDE: - Det er slitsomt å vite at man har evnen til å irritere folk man liker, sier Espen Eckbo til VG.  Foto: TV 2
IRRITERENDE: - Det er slitsomt å vite at man har evnen til å irritere folk man liker, sier Espen Eckbo til VG. Foto: TV 2Vis mer

Irriterende morsom?

Espen Eckbo mener han forbrenner samarbeidspartnere.

SEHER.NO: Humorkonge Espen Eckbo (35) er i disse dager aktuell med sitt nye tv-program "Tett på tre", som har premiere onsdag neste uke på TV 2.

Publikum får da treffe 12 nye Eckbo-karakterer, som det har tatt komikongen 2 år å jobbe seg frem til, skriver VG.

Eckbo er nemlig perfeksjonist, og innrømmer at han til tider kan drive kolleger og samarbeidspartnere til vanvidd.

- Jeg har innsett at jeg til tider er en irriterende type. Det er slitsomt å vite at man har evnen til å irritere folk man liker. Det er bare at jeg tar for gitt at alle er opptatt av de samme tingene som meg, sier komikeren til VG.

Med program som "Nissene på Låven" og "TV 2 Nøttene" har Eckbo blitt en av landets mest profilerte komikere, men da han begynte på planene om et nytt program, ønsket han å lage noe som både var lærerikt og morsomt.

Dermed bestemte komikeren, som selv har studert jus ved Universitetet i Oslo, seg for å lage et program om jus.

- Jeg hadde blitt familiemann og ville lage noe som var lærerikt og morsomt. Håpet var vel å fremstå som en blanding av Michael Moore og Trond-Viggo, men jeg følte meg bare som en Norge Rundt-programleder på villspor. Å være bare seg selv på skjermen uten så mye som et slør av ironisk distanse var ubehagelig og umorsomt. Sikkert fordi jeg avslørte meg som mindre moden enn jeg tror jeg er, sier han.

Etterhvert som arbeidsplanene skred fremover fant imidlertid Eckbo, regissør Aleksander Herresthai og produsent Trine Stubberud ut at de skulle droppe justemaet til programmet.

Men det var ikke før sent i fjor høst at "Tett på tre" begynte å ta form, mye takket være godt samarbeid de tre mellom.

- Hvis det blir opp til meg jobber jeg med Aleks og Trine på nye prosjekter i fremtiden. Men erfaringsmessig, hvis jeg ser tilbake på prosjektene jeg har vært med på hittil i karrieren, så har jeg det med å forbrenne samarbeidspartnere, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Eckbo som sexspaltist!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.