- Irriterende at han er så forbannet kjekk

Men den norske TV-stjernen hevder han ikke er sjalu på kompisen.

IKKE SJALU: - Jeg er ikke sjalu, men jeg registrerer at det er flere jenter som tar kontakt med ham enn meg. Det bare registrerer jeg, sier Odd-Magnus Williamson til Seher.no om kameraten Henrik Thodesen. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no
IKKE SJALU: - Jeg er ikke sjalu, men jeg registrerer at det er flere jenter som tar kontakt med ham enn meg. Det bare registrerer jeg, sier Odd-Magnus Williamson til Seher.no om kameraten Henrik Thodesen. Foto: Bjørn Ekker/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I den mye omtalte filmen «Hjelp, vi er i filmbransjen», har «Torsdag kveld fra Nydalen»-kjendisene Henrik Thodesen og Odd-Magnus Williamson begge har sentrale roller.

De to er - naturligvis vil mange kanskje si - gode venner. Og til tross for at de jobber såpass mye sammen, blir de ikke lei av hverandre.

- Det går veldig bra det der altså. Jeg har vært borte en måned nå og gjort filmen Kon-Tiki, og irriterende nok har jeg et sånt savn etter Henrik, forteller Odd-Magnus Williamson når Seher.no møter dem ved Akershus festning i forbindelse med premieren av filmen.
 
- Og hva er Henriks verste egenskap, synes du?
 
- Beslutningsvegring. Men det er faktisk ikke så ille heller. Men han er jo så forbanna kjekk. Og det er irriterende.

- Du høres sjalu ut, Odd-Magnus?

- Jeg er ikke sjalu, men jeg registrerer at det er flere jenter som tar kontakt med ham enn meg. Det bare registrerer jeg. Uten å si noe...

Ifølge Henrik Thodesen er det imidlertid ikke bare han selv som får oppmerksomhet fra det kvinnelige kjønn. Men komikeren er dog noe mindre snakkesalig enn sin kamerat.

- Nei, jeg gjør vel ikke det. Odd er flink han også.

Stillhet.

Enda mer stillhet.

Pinlig stillhet.

- Jajaja, men tilbake til filmen, som vi jo håper at alle vil gå å se. Det er jo en film som vi håper skal være til litt inspirasjon, rundt om i Norge sitter det veldig mange flinke filmskapere. Jeg håper folk får ut fingeren, og at den kan bidra til å få folk til å skape og lage. Det er ikke så vanskelig altså, mener Williamson.

Duoen, som nå altså for alvor blir filmstjerner, ble først og fremst kjent gjennom «Torsdag kveld fra Nydalen». Til Seher.no hevder de to at skuespilleryrket aldri har gitt så god mersmak at de har vurdert å kutte ut jobben de gjør på TV.

- Nei, hvorfor skulle vi gjøre det? Det er gøy å gjøre begge deler, mener Thodesen, som spiller rollen som Glenn i sin nye film.

Han får støtte av kompikollegaen, som likevel innrømmer at de en periode vurderte å gjøre noe helt annet enn det de gjør nå.

- Pussig nok gjør vi det altså. Men på et tidspunkt vurderte vi å kutte ut hele greia og satse på arkitektur istedet. det var faktisk et tidspunkt der jeg og Henrik tenkte det. Som vellykket arkitekt tjener man veldig mye mer enn man gjør som en helt ok komiker. Og det er det det handler om, det handler stort sett om penger, sier han lattermildt til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Gjemte seg i én måned etter sexy-kåring  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer