<strong>FORELSKET:</strong> I snart halvannet år har Irina Shayk og Bradley Cooper vært kjærester. Her er de sammen på en kjendismiddag i november i fjor.   Foto: SipaUSA
FORELSKET: I snart halvannet år har Irina Shayk og Bradley Cooper vært kjærester. Her er de sammen på en kjendismiddag i november i fjor. Foto: SipaUSA Vis mer

Irina Shayk slet med elendig selvbilde

- Jeg hadde gitt min venstre arm for å kunne være gutt.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den langbeinte «Victoria’s Secret»-engelen Irina Shayk (30) har tjent seg styrtrik på utseendet sitt og er i dag en av verdens mest ettertraktede supermodeller.

I tillegg til sin imponerende modellkarriere har hun også kapret hjertet til Hollywood-kjekkasen Bradley Cooper (41).

Nå avslører den russiske skjønnheten at hun som ung var en svært usikker jente.

- Som 14-åring hadde jeg gitt min venstre arm for å kunne være gutt. Jeg synes selv jeg så forferdelig ut, og at ingen noensinne ville finne meg attraktiv, forteller hun til italienske GQ, ifølge Contacmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>VERDENSBERØMT:</strong> Irina Shayk er en ettertraktet undertøys- og motemodell. Her er hun i en kampanje for klesmerket Network sin 2015 høst- og vinterkolleksjon. Foto: Splash News
VERDENSBERØMT: Irina Shayk er en ettertraktet undertøys- og motemodell. Her er hun i en kampanje for klesmerket Network sin 2015 høst- og vinterkolleksjon. Foto: Splash News Vis mer

Skilte seg ut fra de andre modellene

Etter å ha blitt oppdaget av en modell-agent da hun studerte på en skjønnhetsskole, startet Irina sin nye karriere. Og kort tid etter landet hun høyprofilerte modelljobber for Sport Illustrated Swimsuit magazine og undertøysmerket Intimissimi.

Hennes beskjedne start i livet stod i stor kontrast til den nye jetset-livsstilen, og Shayk minnes hennes aller pinligste øyeblikk som kom da hun landet i Paris for første gang.

- Jeg var 20 år, og hadde ingenting å ha på meg eller noe å spise. Jeg husker hvor flau jeg følte meg sammen med de andre modellene på grunn av klærne jeg hadde på meg, deler hun.

På spørsmål om Irina, som i fem år var kjæreste med fotballproffen Cristiano Ronaldo (30), noen ganger føler seg tiltrukket av andre kvinner, svarer hun lattermildt:  

- En kvinne? Absolutt ikke. Jeg er russisk, og liker menn, diamanter og kaviar.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>KLINTE TIL:</strong> I fjor sommer viste Irina og Bradley sin kjærlighet på stranda. Foto: Xposure
KLINTE TIL: I fjor sommer viste Irina og Bradley sin kjærlighet på stranda. Foto: Xposure Vis mer

Fire måneder etter at forholdet til Ronaldo tok slutt i januar i fjor fant Shayk lykken med «American Sniper»-stjernen Bradley Cooper.

Og etter det har ting gått slag i slag for det forelskede paret.

I tillegg til å ha introdusert hverandre for familiene sine, har de flyttet sammen i Irinas leilighet i New York, og nå snakker de om barn.

- De har det så fint sammen og vil tilbringe all fritiden med hverandre. Familiene elsker å se dem så lykkelige, har en kilde nær duoen fortalt E!Online.

<strong>EKSEN:</strong> I mange år var Irina og eks-kjæresten Cristiano Ronaldo et av verdens hotteste par. Foto: Ap
EKSEN: I mange år var Irina og eks-kjæresten Cristiano Ronaldo et av verdens hotteste par. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Brudd for Jennifer Lopez etter fem år


 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer