Met-gallaen 2018:

Irina og Bradley overrasket på rød løper

Stjerneparet har vært sammen i tre år, men har nesten aldri vist seg offentlig sammen.

SJELDENT SYN: Victoria's Sectret-modellen Irina Shayk og skuespiller Bradley Cooper var i strålende humør da de ankom Met-gallaen sammen. Foto: NTB scanpix
SJELDENT SYN: Victoria's Sectret-modellen Irina Shayk og skuespiller Bradley Cooper var i strålende humør da de ankom Met-gallaen sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Se og Hør): Hver vår samler kjendiser og motepersonligheter seg på The Metropolitan Museum of Art for å delta under årets store motebegivenhet, Met-gallaen.

Temaet i år var «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination», og gjestene måtte dermed følge temaet da de skulle kle seg for anledningen. Rihanna (30) var blant dem som stjal showet, og troppet opp i pave-inspirert antrekk.

For supermodellen Irina Shayk (32) var det imidlertid ikke hennes flotte kreasjon fra Versace som stjal mest oppmerksomhet. 32-åringen troppet nemlig opp på gallaen hånd i hånd med skuespiller Bradley Cooper (43).

Duoen har vært koblet med hverandre siden våren 2015, men har kun en sjelden gang vist seg sammen på offentlige arrangementer.

MERKVERDIG: Temaet på årets vårutstilling på The Metropolitan Museum of Art er «Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination». Det førte til flere merkverdige antrekk. Video: CNN Vis mer

Første rød løper på to år

De ble avbildet sammen på Met-gallaen i 2016, men poserte ikke sammen foran fotografene den gang, ifølge E!News. Og et par måneder tidligere, under moteuken i Paris, viste paret seg på rød løper for første gang, ifølge PopSugar.

Dermed er det blitt hele to år siden sist Irina og Bradley poserte sammen for pressefotografene på et rød løper-arrangement.

De var begge i strålende humør da de ankom gallaen, og Cooper holdt et godt grep i hånda til kjæresten gjennom hele kvelden, ifølge Harper's Bazaar.

Saken fortsetter nedenfor.

FLOTT PAR: Irina Shayk hadde på seg en lekker gullfarget kreasjon fra Versace, med matchende choker rundt halsen. Bradley Cooper hadde på seg en smoking fra Tom Ford. Foto: NTB scanpix
FLOTT PAR: Irina Shayk hadde på seg en lekker gullfarget kreasjon fra Versace, med matchende choker rundt halsen. Bradley Cooper hadde på seg en smoking fra Tom Ford. Foto: NTB scanpix Vis mer
FORELSKET: Irina Shayk og Bradley Cooper hadde bare øyne for hverandre da de entret den røde løperen under Met-gallaen 2018. Foto: Amy Sussman/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
FORELSKET: Irina Shayk og Bradley Cooper hadde bare øyne for hverandre da de entret den røde løperen under Met-gallaen 2018. Foto: Amy Sussman/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Rykter om forlovelse

I flere måneder har det svirret rykter om at «American Sniper»-stjernen har fridd til den vakre Victoria's Secret-modellen, og under Met-gallaen kunne man se at Irina hadde en diamantring på fingeren.

Modellen ble først observert med ringen i desember 2016, og siden har utenlandske nettsteder spekulert i om Cooper har gått ned på kne.

Paret er imidlertid svært private, og har aldri snakket offentlig om forholdet sitt. De har derfor heller ikke svart på forlovelsesryktene.

Saken fortsetter nedenfor.

FORLOVET? Rykter om forlovelse mellom Irina Shayk og Bradley Cooper har svirret i halvannet år. På Met-gallaen hadde hun på seg ringen som har skapt spekulasjoner. Foto: NTB scanpix
FORLOVET? Rykter om forlovelse mellom Irina Shayk og Bradley Cooper har svirret i halvannet år. På Met-gallaen hadde hun på seg ringen som har skapt spekulasjoner. Foto: NTB scanpix Vis mer

I mars i fjor kom nyheten om at stjerneparet hadde blitt foreldre for første gang, tre måneder etter at Irina prøvde å skjule gravidmagen på catwalken i Victoria's Secret-showet.

- De er begge to ekstremt glade og føler seg veldig velsignet, sa en kilde nær paret til E! News etter fødselen.

Ifølge nettstedet fikk paret en datter som har fått navnet Lea de Seine Shayk Cooper.

I ettertid har den lille familien blitt fotografert flere ganger i gatene i Los Angeles, men verken Bradley eller Irina har selv delt bilder av datteren.

Forholdet tok slutt

Paret ble koblet sammen kun et halvt år etter at forholdet med Irina Shayk og fotballstjernen Christiano Ronaldo tok slutt etter fem år sammen. De ble ofte omtalt som «verdens vakreste par».

Saken fortsetter nedenfor.

Likevel uttrykket modellen i ettertid at forholdet kanskje ikke var så bra som det virket utad.

- Jeg trodde jeg hadde funnet drømmemannen, men det viste seg å ikke være slik. Jeg tror at en kvinne føler seg stygg hvis hun har feil mann ved sin side. Jeg følte meg stygg og usikker, sa hun ifølge Contactmusic.com.

Bradley var på sin side sammen med modellen Suki Waterhouse i to år før de gikk hver til sitt kort tid før han møtte Irina.

Han var gift med «Jugding Amy»-stjernen Jennifer Esposito i tre måneder i 2006.

LES OGSÅ: Stjal showet i pave-inspirert design