Venus Williams:

Involvert i dødsulykke

Tennisstjernen beskyldes for å ha kjørt på rødt lys.

INVOLVERT I ULYKKE: Venus Williams var i begynnelsen på juni involvert i en bilulykke som førte til dødsfall. Her er hun fotografert på Vanity Fairs Oscar-fest for noen år siden. Foto: NTB scanpix
INVOLVERT I ULYKKE: Venus Williams var i begynnelsen på juni involvert i en bilulykke som førte til dødsfall. Her er hun fotografert på Vanity Fairs Oscar-fest for noen år siden. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den kjente tennisstjernen Venus Williams (37) var 9. juni i en bilulykke som skulle få fatale følger.

Venus kjørte nemlig på rødt lys og kolliderte med en annen bil, hvor en passasjer i den andre bilen døde av skadene, ifølge politiet i Florida.

Ifølge en politirapport, som CNN har gjengitt deler av, holdt Venus rundt 8 kilometer i timen da bilen med ekteparet Linda og Jerome Barson kjørte inn i henne i vesentlig høyere fart.

Ektemannen døde

Som følge av ulykken døde ektemannen til Linda Barson, Jerome Barson, av skadene ulykken påførte to uker etterpå.

TENNISSTJERNE: Venus Williams har gjort stor suksess innenfor sporten Tennis. Foto: NTB scanpix
TENNISSTJERNE: Venus Williams har gjort stor suksess innenfor sporten Tennis. Foto: NTB scanpix Vis mer

Også Linda lå en liten stund på sykehus, men hun overlevde. Linda hevder hun kjørte på grønt lys, og at hun ikke klarte å stoppe.

- Mrs. Barson er i dyp sorg, og vet ikke hvordan hun skal gå videre. Hennes ektemann gjennom 35 år ble truffet av Venus Williams, som er skyld i ulykken som førte til hans død, uttaler Michael Steinger som er Lindas advokat.

Venus selv mener også at hun kjørte inn i krysset på grønt ettersom det akkurat hadde skiftet fra rødt, men at hun måtte bremse ned på grunn av trafikken på veien. Hun skal ikke ha kjørt i påvirket tilstand.

Advokaten til Venus, Malcolm Cunningham opplyser at det hele var et uhell, og gir samtidig kondolanser til familien som har mistet Jerome på Venus sine vegne.

Politiet i Palm Beach Gardens etterforsker ulykken, og har foreløpig ikke siktet tennisstjernen.

Venus Williams har selv ikke gitt noe uttalelse på nåværende tidspunkt.

Kjent tennis-søster

Venus Williams´s søster Serena Willams (35) er også en kjent tennisspiller, som tidligere denne uken poserte lettkledd på forsiden av magasinet Vanity Fair.

Hun venter for tiden barn med forloveden og investoren Alexis Ohanian (34).

Tennisesset stod i profil og skjuler brystene med sin høyre hånd for motemagasinet.

Must read article. Link in bio

Et innlegg delt av Serena Williams (@serenawilliams)

LES OGSÅ: Heldigvis går det bedre med Ailo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer