Inviterte Paradise-deltaker på hotellrommet

- Whitney Port sa hun ikke skjønte hvorfor noen vil bo i Norge.

OVERRASKENDE MØTE: Karoline Berget fra «Paradise Hotel», var nervøs da hun ble invitert til å tilbringe flere timer med «The Hills»-stjernen Whitney Port under hennes Oslo-besøk torsdag Foto: Privat
OVERRASKENDE MØTE: Karoline Berget fra «Paradise Hotel», var nervøs da hun ble invitert til å tilbringe flere timer med «The Hills»-stjernen Whitney Port under hennes Oslo-besøk torsdag Foto: Privat Vis mer
SEHER.NO: Whitney Port - kjent fra MTV-seriene «The Hills» og «The City» - kastet torsdag Hollywood-glans over klesmerket Moods of Norways visning i Oslo, da hun ankom for å følge sin modellkjæreste Ben Nemtins innsats på catwalken.

Men kjæresten var ikke den eneste som fikk mye tid med Whitney i Oslo.

Før visningen tilbragte hun flere timer sammen med tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Karoline Berget i sitt private sminkerom på Grand Hotel.

Karoline ble invitert av kosmetikkmerket Max Factor, fordi hun har en av de mest leste bloggene på nettstedet blogg.no.

- Da jeg fikk vite at jeg skulle møte henne, visste jeg ikke hva jeg skulle si. Da jeg kom inn på Grand Hotel, var jeg veldig nervøs, men det ga seg raskt. Hun viste seg å være en veldig hyggelig jente, sier hun til Seher.no.


I løpet av de to timene jentene tilbragte sammen mens Whitney ble sminket, snakket de blant annet om det kalde vinterværet i Oslo.

- Hun sa hun ikke skjønte hvorfor folk vil bo i Norge, siden det var altfor kaldt for henne her. Det var ikke noe for henne. Men hun sa også at hun og kjæresten vurderte å prøve seg på en aketur i Korketrekkeren, mens de er i Oslo.

Også på festen etter Moods of Norway fikk Berget TV-idolet, men Whitney skal ifølge henne ha tatt det rolig i baren.

- Hun tok et glass sjampanje da hun ble sminket, for det hører jo liksom med. Ellers tok hun det veldig rolig. Hun er en søt og jordnær pike, og jeg kan fortsatt nesten ikke tro at jeg fikk tilbringe så mye tid med henne, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Flytter sammen med kjæresten