Inviterte ikke broren i bryllupet

Oasis-stjernen Noel Gallagher giftet seg i helgen, men ikke alle fikk komme.

<strong>UVENNER:</strong> Noel og Liam Gallagher er riktignok brødre, men noe nært forhold kan de ikke skryte av. Foto: AP/Scanpix
UVENNER: Noel og Liam Gallagher er riktignok brødre, men noe nært forhold kan de ikke skryte av. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det tidligere Oasis-medlemmet Noel Gallagher (44) og kjæresten Sara MacDonald giftet seg i New Forest i England lørdag.

Paret, som har sønnene Donovan og Sonny sammen, har vært sammen helt siden de møttes på en nattklubb på Ibiza i 2000.

E!Online skriver at en rekke stjerner var invitert i bryllupet, men ifølge nettstedet skal 44-åringen ha utelatt en viktig gjest, nemlig sin egen bror og tidligere bandmedlem Liam Gallagher.

Men nyheten kommer ikke spesielt overraskende på de som kjenner brudgommen godt. Brødrene har nemlig knapt hatt kontakt etter at Noel forlot Oasis i 2009.

- Han driver og prater om at han ikke ble invitert i bryllupet mitt. Kom deg over det, kompis. Jeg ble ikke invitert til hans bryllup heller, sa Noel ifølge E!Online til Chicago Sun-Times sist uke.


I 2009 innrømmet Noel at forholdet mellom brødrene ikke var det beste, og i et intervju med BT omtalte han broren sin som en idiot.

- Han er en fucking idiot. Men dessverre er det 99,9 prosent sjanse for at vi har samme mor.

Noel Gallagher har tidligere vært gift med Meg Matthews, som han også har datteren Anais med.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: De er veldig forelsket  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer