Inviterte eksen på fest

I mars tok forholdet slutt, men Katy Perry og John Mayer klarer ikke helt å gi slipp på hverandre.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter skilsmissen fra Russell Brand (37) i februar i fjor, fant Katy Perry (28) trøst hos musikkollega John Mayer (35).

«Wonderland»-stjernen er kjent som en skjørtejeger og mange ble overrasket da han så ut til å slå seg til ro med Katy. Men i mars tok forholdet slutt

Bruddet var svært privat for de to stjernene, men til talkshow-verten Ellen DeGeneres innrømmet Mayer nylig at han prøver å komme seg videre.  

- Jeg har vært mye lykkeligere siden bruddet. Jeg er på den samme reisen som alle andre. Forhold er en vanskelig ting, fortalte Mayer. 

Tiden etter bruddet skal ha vært vanskelig for Katy som nå ifølge venner er lei av menn.

- Det har vært skikkelig tøft for Katy. John bare stakk fra henne, forteller en venn av stjernen til The Sun.

Men den vakre sangeren skal ha tilgitt eks-kjæresten og da hun på mandag arrangerte fest i anledning Memorial Day, inviterte hun John. 

- Sangeren kom til «I Kissed a Girl»-sangerens hjem i Hollywood Hills der han tok opp igjen kontakten med eks-kjæresten og minglet med gjestene, skriver nettsiden Gossipcenter. 

De to skal ha flørtet heftig sammen og flere nettsteder spekulerer nå i om de to finner tilbake til hverandre. Perry har et mye bedre forhold til sin siste eks-kjæreste enn hun har til eks-mannen Russell Brand som etter bruddet la ut om deres spesielle sex-liv. 

Helt alene er likevel ikke Katy etter bruddet og hun skal ifølge Star Magazine ha et forhold til agenten sin Michael Cyves (35). 

LES OGSÅ: - Mamma takker gud hver dag for skilsmissen min 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer