Kronprins Haakon og Mette-Marit:

- Invitert i kjendisbryllup

Kronprinsparet skal være på gjestelisten til årets kjendisbryllup i Paris.

GJESTER: Etter det Se og Hør erfarer skal kronprinsesse Mette-Marit og kronrpins Haakon være blant gjestene i Paris-bryllupet til Vanessa Rudjord og Jonas Forsang. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
GJESTER: Etter det Se og Hør erfarer skal kronprinsesse Mette-Marit og kronrpins Haakon være blant gjestene i Paris-bryllupet til Vanessa Rudjord og Jonas Forsang. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vanessa Rudjord (46) gir sitt ja til forfatter, forlegger og tidligere musiker Jonas Forsang (41) i Paris denne helgen.

Etter det Se og Hør erfarer er kronprinsesse Mette-Marit (48) og kronprins Haakon (48) invitert i bryllupet.

På utdrikningslag

De er begge gode venner av paret, og Mette-Marit var også hjertelig til stede i Vanessas utdrikningslag fredag 20. mai.

Kronprinsessen holdt imidlertid en lav profil på sosiale medier – i motsetning til en del av den vordende brudens andre venninner.

Men Mette-Marit var å se på en av partydeltakernes Instagram-storyer da Vanessa ble overrasket med låt og soloshow fra artistvennen Espen Lind (51) på Theatercaféen i Oslo.

Se og Hør har vært i kontakt med Slottets kommunikasjonssjef, Guri Varpe, som opplyser om at de ikke uttaler seg om kongefamiliens private program.

Festlig i Stockholm

Etter stor ståhei fredagen dro Vanessas nære venninner, Synnøve Skarbø (51) og Pia Tjelta (44), med seg den gifteklare Stavanger-kvinnen til Stockholm dagen etter – for en roligere avslutning på utdrikningsfesten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.