Invitert i begravelsen likevel

Houston-familien ombestemte seg i siste liten, og inviterte likevel Bobby Brown.

INVITERT: Bobby Brown får likevel komme i Whitney Houstons begravelse etter at hennes familie ombestemte seg i siste liten. Her med manager og mangeårig kjæreste Alicia Etheridge. Foto: All Over Press
INVITERT: Bobby Brown får likevel komme i Whitney Houstons begravelse etter at hennes familie ombestemte seg i siste liten. Her med manager og mangeårig kjæreste Alicia Etheridge. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Whitney Houstons familie har endelig bestemt seg, og har kontaktet sangstjernens eksmann Bobby Brown for å offisielt invitere ham til begravelsen, skriver TMZ.

- I siste liten følte familien at det ville bevare roen rundt begravelsen, selv om noen familiemedlemmer er imot det, sier en kilden innen Houston-familien.

Flere familiemedlemmer skal tidligere ha vært sterkt imot at Brown skulle delta i begravelsen ettersom de holder ham delvis ansvarlig for Whitneys forfall de siste årene.

En kilde nær Bobby forteller at familien har bedt ham om å ikke komme i begravelsen, men nå som de har endret mening, vil han definitivt stille i ekskonas bisettelse.

Bobby Brown har en spillejobb på et casino i Conneticut få timer etter begravelsen, og ifølge TMZ vil han forlate New Jersey i et privatfly direkte etter seremonien for å rekke å gå på scenen i tide.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Uønsket i ekskonas begravelse 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer