Ingvar og Trine fra «Jakten på kjærligheten»:

Inviterer Katarina Flatland til «Jakten»-bryllup

Den tidligere «Jakten på kjærligheten»-bonden lovet programleder Katarina Flatland én ting, hvis han fant kjærligheten på TV.

INVITERER TIL BRYLLUP: Den tidligere «Jakten på kjærligheten»-bonden Ingvar Alstad holdt løftet han ga programleder Katarina Flatland da han deltok i det populære programmet i fjor. Foto: TV 2
INVITERER TIL BRYLLUP: Den tidligere «Jakten på kjærligheten»-bonden Ingvar Alstad holdt løftet han ga programleder Katarina Flatland da han deltok i det populære programmet i fjor. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer ble det kjent at et av parene fra fjorårets sesong av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo, hadde forlovet seg.

- Ja, nå har jeg noe «soft news» her. Vi har forlovet oss, ja. Det er veldig hyggelig, sa den tidligere TV-bonden til Se og Hør den gang.

Nå er planleggingen i full gang, og brikkene til det kommende bryllupet har begynt å falle på plass.

- Vi har kommet godt i gang. Lokalet er ordnet, kirken er booket, musikk og sånne ting er klart, forteller Alstad til Se og Hør, og avslører at selve festen vil finne sted hjemme på gården i Trøndelag.

FORLOVET: Trine Merethe Sverkmo var en av frierne til bonden Ingvar Alstad i «Jakten på kjærligheten» i fjor. Nå skal de gifte seg. Foto: TV 2
FORLOVET: Trine Merethe Sverkmo var en av frierne til bonden Ingvar Alstad i «Jakten på kjærligheten» i fjor. Nå skal de gifte seg. Foto: TV 2 Vis mer

I august sendte «Jakten»-paret ut invitasjoner til det kommende bryllupet som finner sted sommeren 2019.

Blant de inviterte er blant andre den tidligere «Jakten på kjærligheten»-programlederen Katarina Flatland (29), som ledet sesongen da Alstad og Sverkmo møttes.

- Jeg sa til Katarina at hvis hun fant en dame til meg som jeg ville gifte meg med, så skulle hun bli invitert til bryllup. Jeg må jo holde det jeg lover, forteller Alstad.

ROMANTIKK: Ingvar Alstad delte seng med frier Trine. Der kan hun avsløre at bonden blant annet prater om potet i søvne. Vis mer

- Utrolig stas

Å bli invitert i bryllupet til Ingvar Alstad og Trine Merete Sverkmo, synes Flatland er utrolig stas.

- Det er jo mange som kan finne på å si sånne ting, men at han faktisk holder det han sa, er utrolig kult, forteller Flatland til Se og Hør.

- Jeg forventet jo heller ikke å bli invitert, for jeg vet veldig godt hvor mye planlegging som ligger bak en slik gjesteliste, og jeg er ikke førsteprioritert her, legger hun til.

At Katarina Flatland kommer til å dukke opp i bryllupet neste sommer, er det ingen tvil om.

- Selvfølgelig kommer jeg. Jeg gleder meg veldig. Det veldig gøy at min siste sesong som programleder for programmet endte med et bryllup, sier 29-åringen, som også kan fortelle at hun tar med seg ektemannen Harald Meling Dobloug til den store feiringen.

Fridde på fjelltur

Da Se og Hør snakket med Ingvar Alstad i juli kunne den tidligere TV-bonden avsløre at frieriet var nøye planlagt, men på grunn store værskiftninger ble han nødt til å improvisere litt.

Saken fortsetter nedenfor:

LYKKELIGE: «Jakten»-paret Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo forlovet seg på ferie i Lofoten i sommer. Her viser de fram forlovelsesringen. Foto: Privat
LYKKELIGE: «Jakten»-paret Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo forlovet seg på ferie i Lofoten i sommer. Her viser de fram forlovelsesringen. Foto: Privat Vis mer

- Vi befinner oss i Lofoten, og her har vi gått masse turer og vært skikkelig turister. Vi har vært litt uheldige med været, men i går strålte sola igjen. Vi gikk en tur til Mannen (et fjell, journ.anm.), og da vi sto der og sola strålte, så måtte jeg bare lete i sekken etter ringen og sette meg på kne, fortalte Alstad.

Den tidligere «Jakten»-bonden kunne også avsløre at kjæresten, som han ble samboer med kort tid etter TV-debuten, ble tatt på senga av det romantiske frieriet.

- Hun ble veldig overrasket, men stotret fram et ja til slutt! sa han lattermildt.

LES OGSÅ: Slik svarer de på forlovelsesryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer