INVITERER TIL BRYLLUP: Den tidligere «Jakten på kjærligheten»-bonden Ingvar Alstad holdt løftet han ga programleder Katarina Flatland da han deltok i det populære programmet i fjor. Foto: TV 2
INVITERER TIL BRYLLUP: Den tidligere «Jakten på kjærligheten»-bonden Ingvar Alstad holdt løftet han ga programleder Katarina Flatland da han deltok i det populære programmet i fjor. Foto: TV 2Vis mer

Ingvar og Trine fra «Jakten på kjærligheten»:

Inviterer Katarina Flatland til «Jakten»-bryllup

Den tidligere «Jakten på kjærligheten»-bonden lovet programleder Katarina Flatland én ting, hvis han fant kjærligheten på TV.

I sommer ble det kjent at et av parene fra fjorårets sesong av TV 2-programmet «Jakten på kjærligheten», Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo, hadde forlovet seg.

- Ja, nå har jeg noe «soft news» her. Vi har forlovet oss, ja. Det er veldig hyggelig, sa den tidligere TV-bonden til Se og Hør den gang.

Nå er planleggingen i full gang, og brikkene til det kommende bryllupet har begynt å falle på plass.

- Vi har kommet godt i gang. Lokalet er ordnet, kirken er booket, musikk og sånne ting er klart, forteller Alstad til Se og Hør, og avslører at selve festen vil finne sted hjemme på gården i Trøndelag.

FORLOVET: Trine Merethe Sverkmo var en av frierne til bonden Ingvar Alstad i «Jakten på kjærligheten» i fjor. Nå skal de gifte seg. Foto: TV 2
FORLOVET: Trine Merethe Sverkmo var en av frierne til bonden Ingvar Alstad i «Jakten på kjærligheten» i fjor. Nå skal de gifte seg. Foto: TV 2 Vis mer

I august sendte «Jakten»-paret ut invitasjoner til det kommende bryllupet som finner sted sommeren 2019.

Blant de inviterte er blant andre den tidligere «Jakten på kjærligheten»-programlederen Katarina Flatland (29), som ledet sesongen da Alstad og Sverkmo møttes.

- Jeg sa til Katarina at hvis hun fant en dame til meg som jeg ville gifte meg med, så skulle hun bli invitert til bryllup. Jeg må jo holde det jeg lover, forteller Alstad.

ROMANTIKK: Ingvar Alstad delte seng med frier Trine. Der kan hun avsløre at bonden blant annet prater om potet i søvne. Vis mer

- Utrolig stas

Å bli invitert i bryllupet til Ingvar Alstad og Trine Merete Sverkmo, synes Flatland er utrolig stas.

- Det er jo mange som kan finne på å si sånne ting, men at han faktisk holder det han sa, er utrolig kult, forteller Flatland til Se og Hør.

- Jeg forventet jo heller ikke å bli invitert, for jeg vet veldig godt hvor mye planlegging som ligger bak en slik gjesteliste, og jeg er ikke førsteprioritert her, legger hun til.

At Katarina Flatland kommer til å dukke opp i bryllupet neste sommer, er det ingen tvil om.

- Selvfølgelig kommer jeg. Jeg gleder meg veldig. Det veldig gøy at min siste sesong som programleder for programmet endte med et bryllup, sier 29-åringen, som også kan fortelle at hun tar med seg ektemannen Harald Meling Dobloug til den store feiringen.

Fridde på fjelltur

Da Se og Hør snakket med Ingvar Alstad i juli kunne den tidligere TV-bonden avsløre at frieriet var nøye planlagt, men på grunn store værskiftninger ble han nødt til å improvisere litt.

Saken fortsetter nedenfor:

LYKKELIGE: «Jakten»-paret Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo forlovet seg på ferie i Lofoten i sommer. Her viser de fram forlovelsesringen. Foto: Privat
LYKKELIGE: «Jakten»-paret Ingvar Alstad og Trine Merethe Sverkmo forlovet seg på ferie i Lofoten i sommer. Her viser de fram forlovelsesringen. Foto: Privat Vis mer

- Vi befinner oss i Lofoten, og her har vi gått masse turer og vært skikkelig turister. Vi har vært litt uheldige med været, men i går strålte sola igjen. Vi gikk en tur til Mannen (et fjell, journ.anm.), og da vi sto der og sola strålte, så måtte jeg bare lete i sekken etter ringen og sette meg på kne, fortalte Alstad.

Den tidligere «Jakten»-bonden kunne også avsløre at kjæresten, som han ble samboer med kort tid etter TV-debuten, ble tatt på senga av det romantiske frieriet.

- Hun ble veldig overrasket, men stotret fram et ja til slutt! sa han lattermildt.

LES OGSÅ: Slik svarer de på forlovelsesryktene

Bli med hjem til Victoria og Daniel

Bli med hjem til Victoria og Daniel

Vil amme datteren på ubestemt tid

Vil amme datteren på ubestemt tid

Nå er de gift!

Nå er de gift!

Familiedrøm til 17 millioner

Familiedrøm til 17 millioner

Slik ser han ikke ut lenger

Slik ser han ikke ut lenger

Disse tegnene avslører Meghan

Disse tegnene avslører Meghan

Bekrefter brudd

Bekrefter brudd

Saksøkes av tidligere huseier

Saksøkes av tidligere huseier

Har fått sitt første barn sammen

Har fått sitt første barn sammen

Slående lik pappa på nytt bilde

Slående lik pappa på nytt bilde

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255