MERKELIGE HENDELSER: En orkan gir mystiske ettervirkninger i byen Homestead. Foto: TV Norge
MERKELIGE HENDELSER: En orkan gir mystiske ettervirkninger i byen Homestead. Foto: TV NorgeVis mer

Invaderer tv-skjermen

Ny overnaturlige serie - med en skikkelig kjekkas på menyen.

Ny seriesuksess?


I to sesonger har TV Norge-serien Lost vært en braksuksess. Nå følger tv-kanalen opp med nok en overnaturlig serie - Invasion.


Serien, som har premiere onsdag 23. august, er produsert av Shaun Cassidy - mannen bak "Cold Case", "The Agency" og "American Gothic". Men skuespillerne er ikke like berømte...


I rollebesetningen er Eddie Cibrian (33) trolig den som er best kjent blant norske tv-seere. Han sjarmerte mange kvinnelige seere som kjekk redningsmann i serien "Den tredje vakten" fra New York.


Cibrian hadde på nittitallet rollen som Cole Deschanel i såpeserien "Sunset Beach" og har i tillegg hatt en rekke gjesteroller i mer eller mindre populære serier.


Skuespillerne i Lost, som også var relativt ukjente før suksesserien gikk på lufta, har imidlertid blitt verdensstjerner i ettertid. Kan Invasion være veien ut av B-tilværelsen for en nok en gruppe skuespillere?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.