Invaderer tv-skjermen

Ny overnaturlige serie - med en skikkelig kjekkas på menyen.

MERKELIGE HENDELSER: En orkan gir mystiske ettervirkninger i byen Homestead. Foto: TV Norge
MERKELIGE HENDELSER: En orkan gir mystiske ettervirkninger i byen Homestead. Foto: TV Norge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ny seriesuksess?


I to sesonger har TV Norge-serien Lost vært en braksuksess. Nå følger tv-kanalen opp med nok en overnaturlig serie - Invasion.


Serien, som har premiere onsdag 23. august, er produsert av Shaun Cassidy - mannen bak "Cold Case", "The Agency" og "American Gothic". Men skuespillerne er ikke like berømte...


I rollebesetningen er Eddie Cibrian (33) trolig den som er best kjent blant norske tv-seere. Han sjarmerte mange kvinnelige seere som kjekk redningsmann i serien "Den tredje vakten" fra New York.


Cibrian hadde på nittitallet rollen som Cole Deschanel i såpeserien "Sunset Beach" og har i tillegg hatt en rekke gjesteroller i mer eller mindre populære serier.


Skuespillerne i Lost, som også var relativt ukjente før suksesserien gikk på lufta, har imidlertid blitt verdensstjerner i ettertid. Kan Invasion være veien ut av B-tilværelsen for en nok en gruppe skuespillere?

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer