Introduserte Eva for moren

Ryan Gosling tok med mamma Donna og kjæresten Eva Mendes på kinodate.

STJERNEPAR: Eva Mendes og Ryan Gosling er høyt oppe på listen over it-par i Hollywood for tiden. Foto: Jack Blanco/x17online
STJERNEPAR: Eva Mendes og Ryan Gosling er høyt oppe på listen over it-par i Hollywood for tiden. Foto: Jack Blanco/x17online Vis mer
SEHER.NO: Det er ingen tvil om at den kjekke «Drive»-skuespilleren Ryan Gosling (31) og den vakre skuespiller-kollegaen Eva Mendes (37) for tiden er Hollywoods heiteste par, etter at de to nylig avslørte sin kjærlighet til hverandre i den romantiske storbyen Paris.

Nå er paret tilbake igjen i New York, og 1.nyttårsdag tok Gosling med seg mamma Donna på vandring rundt i «The Big Apple». Mor og sønn gikk arm i arm, og så ut til å nyte hverandres selskap.

Senere på kvelden møtte de to Eva Mendes utenfor den lokale kinoen på Manhattan, før de nøt noen timer sammen i den mørke kinosalen.

Kvelden i forveien hadde turdelduene feiret den aller siste dagen i 2011 med en stor fest på eksklusive Bowery Hotel.


- Mens de ventet på å få tak i en drosje, sto de tett omslynget og kysset hverandre hele tiden, forteller en kilde til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marits motivator døde