Intrigene fortsetter på nyåret

"The Hills"-stjernen gjør seg klar for nye opptak...

SLADDER-DRONNINGER: Intrigene lar ikke vente på seg i "The Hills". Her er Audrina Patridge på shopping med venninnene Lo Bosworth og Stephanie Pratt, som også spiller i suksesserien. Foto: All Over Press
SLADDER-DRONNINGER: Intrigene lar ikke vente på seg i "The Hills". Her er Audrina Patridge på shopping med venninnene Lo Bosworth og Stephanie Pratt, som også spiller i suksesserien. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Audrina Patridge har endelig signert kontrakten, for å være med i neste sesong av "The Hills".

Etter uker med forhandlinger kan Us Magazine fortelle at Patridge returnerer til MTV-serien, som ga henne kjendisstatusen.

- Jeg kan offisielt bekrefte at Audrina Patridge er med i den sjette sesongen av "The Hills", sier skuespillerens talskvinne, Jennifer Shoucair Weaver, til Us. - Opptakene vil starte på nyåret, legger hun til.

Patridge starter filmingen av en pilot-episode for sin nye, foreløpig navnløse TV-serie, allerede neste uke. Den nye serien blir produsert av Mark Burnett og vil også være å se på MTV, forteller talskvinnen.

En kilde nær 24-åringen sier at handlingen i de to seriene muligens vil bli flettet sammen.

En annen kilde sier følgende til Us: - Hun mottar et sekssifret beløp for hver episode. Det er en utrolig lukrativ avtale.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!


LES OGSÅ
: Blir nektet å se sin egen TV-serie