Intrigemakeren

Nå sjekker Northugs nye flamme inn på «Hotell Cæsar».

FARLIG FRISTERINNE: Aylar Lie har tidligere spilt sigøynerkvinne i en barnefilm. Nå er hun klar for rollen som en kjærlighetslysten artist i såpeserien "Hotell Cæsar". Foto: Scanpix
FARLIG FRISTERINNE: Aylar Lie har tidligere spilt sigøynerkvinne i en barnefilm. Nå er hun klar for rollen som en kjærlighetslysten artist i såpeserien "Hotell Cæsar". Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere nakenmodellen Aylar Lie (27) er i vinden om dagen. Skjønnheten, som i gårsdagens Se og Hør ble avslørt som skikongen Petter Northugs (26) nye flamme, skal nå også lage liv og røre på hele Norges favoritthotell.

- Aylar er en type som er frempå og uredd, og det skal karakteren hennes også være. Hun skal i hvert fall prøve å innlede et forhold til en av våre karakterer, så får vi se om hun lykkes, sier ”Cæsar”-produsent Tom Sterri til VG.

27-åringen skal spille rollen som en kjærlighetssyk artist, noe hun selv mener passer henne bra.

- Jeg har allerede spilt i åtte britiske musikkvideoer for Minestry of Sound, hvor det også handlet om kjærlighet og intriger, så jeg har en god følelse på at dette kommer til å gå bra, sier Aylar til avisa.

Lie, som også er en dreven pokerspiller og har spilte flere turneringer sammen med Northug, har ikke kommentert Se og Hørs avslørende bilder.

Hennes manager, David Eriksen, ønsker ikke å avkrefte eller bekrefte om de to er et par, men innrømmer ovenfor Dagbladet at de to tilbrakte mer enn tre dager sammen i Trondheim like før jul.

- De har hatt en hyggelig uke i Trondheim sammen. Han er en super fyr. Hun er en super jente. Det er ingen hemmelighet at de to har en fin tone, sier han.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Se og Hør avslører superparet