Intimt Sophie Elise-bilde spredd på nett

- Jeg ante ikke at bildet eksisterte og ble så sint.

OPPLEVDE MARERITTET: Sophie Elise Isachsen sier til VG at hun ikke orket å gå ut i tiden etter at et intimt bilde av henne ble spredd på nettet. Foto: NTB scanpix
OPPLEVDE MARERITTET: Sophie Elise Isachsen sier til VG at hun ikke orket å gå ut i tiden etter at et intimt bilde av henne ble spredd på nettet. Foto: NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Kjendisbloggeren Sophie Elise Isachsen avslører at hun har blitt misbrukt på nett, ved at et bilde som viser henne i en intim situasjon har blitt spredd til mange personer.

– Jeg ante ikke at bildet eksisterte og ble så sint, sier 21-åringen til VG, om hendelsen som skjedde for et halvt år siden.

Kort tid senere fikk hun mange henvendelser om bildet, som hun ikke orket å svare på. På det verste orket hun heller ikke å gå ut av huset.

Anmeldelsen ble henlagt

Hun vil nå ha skjerpet rettspraksis på området.

- I mitt tilfelle er bildet tatt uten tillatelse. Men det er ikke poenget. Jeg har tatt lettkleddbilder tidligere og sendt i fortrolighet til en privatperson. Og det bør være lov. Å spre bilder av andre er en helt annen sak, så denne «slutshamingen» av meg som person, har vært grusom.

-  Jeg hadde nettopp blitt kåret til Norges mektigste mediekvinne, og så skjedde dette. Jeg ville jo ikke at folk skulle se meg sånn, selv om jeg er frigjort og langt fra superprippen, sier hun til VG.

NY KJÆRESTE: I mai kunne Seoghør.no avsløre at Sophie Elise har funnet tonen med komiker Henrik Thodesen. Foto: Andreas Fadum
NY KJÆRESTE: I mai kunne Seoghør.no avsløre at Sophie Elise har funnet tonen med komiker Henrik Thodesen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Opphavsmannen til bildet er ifølge VG anmeldt, men politiet sier til avisen at saken er henlagt på grunn av bevisets stilling.

Den populære bloggeren har vært singel siden januar, men i mai kunne Seoghør.no avsløre at hun nå har fått en ny grunn til å smile.

Etter det Seoghør.no kjenner til, skal 21-åringen nå ha funnet tonen med komiker Henrik Thodesen (35).

Selv om verken Sophie Elise eller Thodesen ønsker å kommentere saken, har  nyheten for lengst spredd seg i kjendisparets vennekrets.

- Sophie Elise ønsker ikke å kommentere dette utover det som står i saken, sa bloggerens manager Marte Schei til Seoghør.no i mai.

Ved flere anledninger er paret blitt observert tett omslynget på noen av Oslos mest populære utesteder. 

Romanseryktene skjøt ny fart da Sophie Elise dukket opp på rød løper under «Gullruten» i Bergen sammen med Thodesens gode venninne, Tinashe Bakasa Roll. 

Hun er nemlig gift med komikerens gode kamerat og kollega Odd-Magnus Williamson. 

Kun dager før prisutdelingen delte Sophie Elise flere innlegg og bilder på bloggen sin fra en ferie i Barcelona sammen med Tinashe, noe som viser at de tydelig har blitt gode venner.

Odd-Magnus og Henrik Thodesen har blant annet vært å se sammen i «Torsdag kveld fra Nydalen» og i filmen «Tina & Bettina – The Movie» fra 2012.

LES OGSÅ: Slik svarer Sophie Elise på rumperyktene