Ulrika Jonsson:

Intime detaljer: - Skitten og rampete

55-åringen har høyere sexdrift enn noen gang, ifølge seg selv. 

DELER ÅPENT: Ulrika Jonsson forteller åpent om sexlivet. Foto: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock/NTB
DELER ÅPENT: Ulrika Jonsson forteller åpent om sexlivet. Foto: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

TV-stjernen Ulrika Jonsson (55) har gjennom en lang karriere i rampelyset vist at hun ikke er redd for å by på seg selv.

Nå deler 55-åringen detaljer fra eget sexliv overfor Closer, gjengitt av Aftonbladet.

- Fortsatt sulten

Til bladet forteller Jonsson blant annet at hun har høyere sexdrift enn noen gang, og at hun foretrekker å date yngre menn for å få «behovene møtt».

- Jeg har datet av og på det siste halvannet året. Når det gjelder yngre menn, så handler det ikke så mye om at jeg foretrekker sex med dem, men jeg har datet yngre, forteller hun, men legger til at hun er åpen for menn i alle aldre.

- Jeg føler meg genuint like skitten, rampete og frekk som før. Jeg tar hormoner nå i overgangsalderen, men det har ikke påvirket sexlivet i det hele tatt, forklarer hun, og fortsetter:

- Jeg er fortsatt veldig sulten. Jeg vil gjerne ha noen i livet mitt, men kanskje ikke på en konvensjonell måte.

VEKKER OPPSIKT: Norske Julie Lorentzen fikk oppslag i den britiske tabloidavisa The Sun på grunn av rumpa si. Video: Tiktok / julieevlorentzen Vis mer

- Det er drømmen

Ifølge Aftonbladet er ikke dette første gang TV-profilen snakker åpent om sexlivet. I programmet «Loose Women» fortalte stjernen at det var forfriskende å date yngre menn, fordi de ofte ikke vet hvem hun er.

- Det er drømmen, å ha noen som bare tar deg for den du er. Jeg antar at den yngste var 26, så ja, omkring 26-30.

Jonsson giftet seg for første gang i 1990 med kameramannen John Turnbull, og sammen har de sønnen Cameron (27).

«NAKED ATTRACTION»: Belgisk-dominikanske Norma setter sitt preg på programmet med dansingen sin. Video: Discovery + Vis mer

I 2003 sto hun brud for andre gang, da hun giftet seg med Lance Gerrard-Wright, som deltok i Jonssons TV-program «Mr. Right». De fikk datteren Martha (17) sammen.

Jonsson har tilsynelatende vært singel siden hun skilte seg fra sin tredje ektemann, Brian Monet etter ti år sammen i 2019. Eksparet har sønnen Malcolm (13) sammen.

LES OGSÅ: - Ulovlig!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer