Amy Schumer:

«Intim» tabbe - endret sønnens navn

Stjerneparet innså hva navnet til deres førstefødte sønn minnet om.

BLEMME: Nesten et år etter at Amy Schumers sønn Gene Attell Fischer kom til verden har hun og ektemannen Chris Fischer (t.v.) besluttet å endre navnet til sønnen sin. Foto: NTB Scanpix
BLEMME: Nesten et år etter at Amy Schumers sønn Gene Attell Fischer kom til verden har hun og ektemannen Chris Fischer (t.v.) besluttet å endre navnet til sønnen sin. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har snart gått et år siden komiker Amy Schumer (38) og ektemannen Chris Fischer (40) ble foreldre for første gang til sønnen Gene Attell Fischer. Sønnens mellomnavn var en hyllest til parets felles venn, komiker Dave Attell (55).

Den gang tenkte ikke paret på at sønnens for- og mellomnavn kunne utgjøre en uheldig kombinasjon.

Dette med tanke på at navnet kan uttales som «genital» på engelsk, som på norsk betyr kjønnsorgan.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Tok grep

For årvåkne fans tok det ikke lang tid før de bet seg merke i navnet og benyttet anledningen til å gjøre narr av navnet til Schumers sønns.

«Det har gått seks måneder og hun har fortsatt ikke gått ut og sagt at navnet er en spøk», kommenterte en av følgerne under et av Instagram-innleggene til stjernen, ifølge USA Today.

«Du burde havne i fengsel for å navngi barnet ditt dette», skrev en annen, ifølge USA Today.

Dette har tydeligvis satt sine spor hos Schumer, som nå forteller at de har valgt å endre navnet. Det avslører hun i en fersk episode av podkasten med navn «Amy Schumer presents: 3 girls, 1 Keith».

- Visste dere at vi har endret navnet på babyen vår, Gene? Nå heter han Gene David Fischer. Han het opprinnelig Gene Attell Fischer, men det gikk opp for oss at vi døpte sønnen vår «genital», sier hun i podkasten, ifølge USA Today.

I podkasten er skuespiller Claudia O'Doherty (36) gjest, og også hun innrømmer at moren hennes stusset over navnet til Schumers sønn.

- Mamma sa: «Amy har kalt sønnen sin kjønnsorgan», sier hun.

Å endre sønnens mellomnavn fra Attell til David ga imidlertid navnet en enda større betydning for komikeren, ettersom hennes fars mellomnavn også er David.

Humoristisk innlegg

I etterkant av podkast-episoden delte Schumer et innlegg på Instagram hvor hun poserer sammen med ektemannen sin.

«Åh, akkurat som at dere aldri har navngitt barnet deres kjønnsorgan», skrev hun spøkende til jubel fra fansen.

Innlegget har allerede rukket å få over 200 000 likerklikk, og flere tusenvis av kommentarer.

«Det vil bli en historie som han etter hvert vil finne hysterisk og kan fortelle resten av sitt liv. Pluss, han er utrolig skjønn så hvem bryr seg egentlig?», kommenterer en av følgerne under innlegget.

«Da du kunngjorde navnet hans trodde jeg det var en spøk dere var enige om», kommenterer en annen.

KIM KARDASHIAN: Kim Kardashian røpte denne uken mulig navn på det kommende barnet, og navnet overrasker! Vis mer

Delte ærlig bilde

At paret har besluttet å endre navnet på sin førstefødte sønn, kommer bare noen måneder etter at Schumer delte et brutalt ærlig bilde på Instagram. I innlegget viste hun et bilde av magen og med det arret etter et keisersnitt, samt flere blåmerker.

I bildeteksten skrev Schumer dette:

«Jeg er en uke inn med IVF, og føler meg sliten og emosjonell. Hvis noen andre har gått gjennom dette og har noen råd dere kunne tenke dere å dele med meg, vær så snill gjør det».

Videre skrev Schumer at hun fryser ned eggene sine mens de prøver å finne ut hvordan de kan få flere barn.

Under innlegget strømmet det inn med gode ord og støtteerklæringer til ettbarnsmoren.

IVF er en måte å hjelpe par som av ulike årsaker sliter med å bli gravide.

Det kalles også prøverørsbefruktning eller assistert befruktning, og innebærer at befruktningen skjer i et prøverør. Egg fra kvinnen og sædceller fra mannen føres sammen utenfor kroppen, før det befruktede egget settes tilbake i kvinnen igjen.

SE TV: På Instagram avslørte Shay Mitchell nylig at hun er gravid. Nå røper hun kjønnet på babyen i denne elleville videoen. Video: @shaymitchell Vis mer

LES OGSÅ: Snakker endelig om sin lille datter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer