Intet problem for Houston

Whitney Houston mente det hun sang i "I'm Every Woman".

STRÅLTE: Whitney Houston elsker rampelyset, og det er ingen tvil om at det elsker henne. Her ankommer hun årets Grammy-vorspiel sammen med bransjeveteranen Clive Davis. Foto: All Over Press
STRÅLTE: Whitney Houston elsker rampelyset, og det er ingen tvil om at det elsker henne. Her ankommer hun årets Grammy-vorspiel sammen med bransjeveteranen Clive Davis. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SE BILDENE: Mens vi venter på Grammy!

SE VIDEO: Det store Grammy-vorspielet!


SEHER.NO: I går kveld gikk før-festen til årets Grammy-utdeling av stabelen, og tilstede var store navn som Christina Aguilera, Pink, Diddy, Nick Lachey og hans Vanessa Minillo, Lisa Marie Presley - og ikke minst en strålende Whitney Houston.

Energisk og smilende entret hun den røde løperen på Beverly Hilton Hotel sammen med musikkguruen Clive Davies, tett fulgt av store navn som Ashlee Simpson, Rihanna, Tyra Banks og Lionel Richie.

Det er ingen tvil om at Houston, som har vunnet hele seks Grammy-priser tidligere, er tilbake for fullt etter skilsmissen med Bobby Brown.

Her kan du se alle bildene fra den røde løperen fra den stjernespekkede førfesten!

Det er i kveld at det virkelig braker løs. 108 Grammy-priser skal deles ut på Staples Center i Los Angeles, og både Beyoncé, Shakira, James Blunt og Mary J. Blige skal opptre under det gedigne showet.

Her
er oversikten over årets nominerte.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer