«Stian Blipp Show»:

Intervjuet endte i tatoveringssjappe: - Jeg fikk litt panikk

Advokat Brynjar Melings fuktige kveld på byen gikk ikke helt som planlagt.

IKKE PLANLAGT: Brynjar Melings fuktige kveld med Stian Blipp endte i en tatoveringssjappe. Video: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Torsdag kveld er Stian Blipp (28) klar med andre sesong av sitt eget talkshow «Stian Blipp Show».

I talkshowet møter den humørfylte bergenseren en rekke kjente ansikter, i høyst uvanlige og utfordrende situasjoner. I tillegg til en rekke halsbrekkende stunts, har han også hatt en egen intervjuserie med navnet «dype samtaler», hvor intervjuene foregår under vann i en trykktank.

Det var også planen i sesongens første episode, men slik gikk det ikke.

I kveldens episoden får vi nemlig overvære besøket av den prominente forsvarsadvokaten Brynjar Meling (50). Nok en gang får vi se en høyst uvanlig intervjuform, denne gangen gjennom en fuktig kveld på byen som ender på en tatoveringssjappe.

ENDTE I TUR PÅ BYEN: Intervjuet med advokat Brynjar Meling endte i en lang kveld på byen, som erstatning for trykktank-intervjuet. Foto: TV 2.
ENDTE I TUR PÅ BYEN: Intervjuet med advokat Brynjar Meling endte i en lang kveld på byen, som erstatning for trykktank-intervjuet. Foto: TV 2. Vis mer

- Eskalerte langt utover manus

Ifølge Stian var det fordi Brynjars bihuler ikke tålte trykktanken, at advokaten, som blant annet er kjent som Mulla Krekars forsvarer, foreslo at de heller skulle ta et intervju over en flaske champagne.

Det var nemlig det enkleste for å oppnå en lignende effekt av trykktanken, som gir en form for rus.

Ifølge programlederen var det en kveld som eskalerte forbi manus og alt som var planlagt, og de to hadde gjennom hele kvelden et kamerateam på slep. Fra en runde med bowling ble det karaoke og billiard, og det var under et slag med sistnevnte at advokaten hadde foreslått et veddemål.

- Han foreslo at dersom han ikke slo meg i biljard, så skulle han ta en tatovering. Det synes jeg var litt drøyt, men sånn ble det, flirer Stian.

NY-TATOVERT: Advokat Brynjar Meling sjekker resultatet av veddemålstapet i speilet på tatoveringssjappa. Foto: TV 2.
NY-TATOVERT: Advokat Brynjar Meling sjekker resultatet av veddemålstapet i speilet på tatoveringssjappa. Foto: TV 2. Vis mer

Advokaten har imidlertid en annen detalj han gjerne vil legge til historien. Han forteller at Stian var fryktelig dårlig i bowling, og nesten verre i biljard. Det var da han tuslet rundt biljard-bordet og «flashet alle tatoveringene», at Brynjar hadde kommet på ideen om veddemålet.

- Men så skjerpet dessverre bergenseren seg, forteller advokaten til Se og Hør.

Tatoverte sitat

Da tapet var et faktum, så Brynjar ingen annen mulighet enn å overholde løftet, da han som han selv sier er «en mann av sitt ord».

- Jeg fikk litt panikk, men så tenkte jeg at dette går i glemmeboka senere. Det var sent på kvelden og jeg tenkte at det uansett ikke var noen tatoveringssjappe oppe da. Men det ordnet de visst, forteller Brynjar lettere lattermild.

Han hadde ikke planlagt noen tatovering, og derfor ikke tenkt så mye over valget. Men han var sikker på én ting. Han skulle ikke ha noe damenavn, et anker eller en skipper på armen.

Sitatet som ble foreviget på Brynjars overarm etter tapet i biljard var «Ikkje kjenn itte», et sitat fra proffbokser Ole «Lukkøye» Klemstsens far (til sønnen), før han entret bokseringen.

IKKJE KJENN ITTE!: Det var sitatet fra Ole Klemetsens far som ble tatovert på advokatens overarm. Foto: TV 2.
IKKJE KJENN ITTE!: Det var sitatet fra Ole Klemetsens far som ble tatovert på advokatens overarm. Foto: TV 2. Vis mer

- Det er ofte sånn at livet gir deg noen slag i trynet. Det vet jeg både av egne erfaringer, og ikke minst gjennom jobben min. Dette sitatet er da en litt Per Fugelli-aktig filosofisk tilnærming til livet. I stedet for alltid å kjenne etter så mye og synes synd på seg selv, så er det en fin påminnelse å ha med seg, sier han og legger til:

- Jeg tenker også ofte på den når jeg er ute og trener, makspulsen er nådd og blodsmaken i munnen kommer sakte, men sikkert.

Han angrer ikke, selv om han er helt klar på at han aldri vil komme til å se ut som veddemålsvinneren selv gjør. Og av de positive aspektene mener advokaten at han etter å gjentatte ganger hørt hvor smertefullt en tatovering er, fikk bekreftet at det synes han i alle fall ikke.

- Men nå vil jo sikkert noen si at det var fordi jeg ikke akkurat bare hadde drukket Cola Light den dagen, flirer han.

At det ble en kveld utenom det vanlige for både programlederen og forsvarsadvokaten, er det liten tvil om.

- Da jeg våknet dagen etter, var jeg hundre prosent sikker på at det hele var en drøm, flirer Stian.

Nye påfunn

Det ser ikke ut til at det vil bli det siste overraskende påfunnet vi vil se vårens sesong av «Stian Blipp Show».

Selv om programlederen understreket at det ikke vil innebære bytur i hver episode, har han ikke hatt stramme tøyler når det kommer til planlegging og gjennomføring av ideene.

- Vi spiller blant annet en fotballkamp etter å ha tatt avføringspiller, og har en salgs norske talenter-utgave med hypnotiserte deltakere på scenen, forteller Stian, og legger til:

Stian Blipp prøver seg på wrestling i Stian Blipp Show Vis mer

- Vi venter egentlig stadig på at det skal komme noen voksne og stoppe oss i det vi gjør, men det gjør det liksom ikke, flirer han.

Tidligere har Blipp blant annet balansert på en slakk line over et stup, og dratt med «Paradise Hotel»-deltakerne på løpekonkurranse mot en maratonutøver.

LES OGSÅ: ​- Vi er romantiske gjennom små gleder i hverdagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer